Kavgadan Yılmaz!

Yılmaz Vural'ın İngiliz Cardiff City'nin başına geçtiği iddiaları ortalığı karıştırdı. Taraftarlar forumlarda kavga etmeye başladı. Vural'a 'şişko' denilmesi dikkat çekti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Kasım 2013 Güncelleme 30 Kasım 2013, 01:20
Kavgadan Yılmaz!

İÇİNDEKİLER

Kariyeri boyunca 22 farklı takımda görev yapan Yılmaz Vural, İngiltere'de olay oldu... 60 yaşındaki teknik adamın Premier Lig ekiplerinden Cardiff City'nin başına geçeceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü... Hatta Vural'ın Cardiff ile anlaştığı yolundaki açıklamalara takımın başkanı Mehmet Dalman'dan yalanlama geldi. İngiliz basınının, Türkiye'de çıkan haberleri kaynak göstermesi üzerine Cardiff City'li taraftarlar internetteki forumlarda Yılmaz Vural'ı tartışmaya başladı. "22 takım çalıştırmış. Yoksa şimdi sıra bizde mi? Bu bir kamera şakası olmalı" diyenlerin yanı sıra, bazı taraftarların Vural için, "Kebap ustası ve taksi şöförü" yakıştırması yapması ayrıca "Şişko teknik adam" lakabını takması da dikkatleri çekti. İngiliz Daily Mail gazetesi de Vural'a Ada'dan 3 teklif olduğunu yazmıştı.

KARİZMATİK BİR YERİ VAR
Usta teknik direktörün Alman vatandaşlığının bulunduğunu ve Köln Spor Akademisi'nden mezun olduğunu hatırlatan Daily Mail, Cumartesi günü Arsenal'ın Southampton'ı 2-0 yendiği maçı da Emirates Stadı'nda izlediğini aktarmıştı. Antrenörlük kariyerine 1986 yılında başlayan Yılmaz Vural'ın, "Sir Alex Ferguson ile aynı yılda başladık. O Manchester United'dan emekli oldu, ben ise 22 takımı çalıştırdım" sözlerine yer veren gazete, teknik adamın Türk medyasında karizmatik bir yeri olduğunu ifade etmişti.

SERT YANIT
Cardiff City Başkanı Mehmet Dalman, Yılmaz Vural'ın takımın başına geçeceği yönündeki açıklamaları sert bir şekilde yalanladı. Hayli öfkelendiği belirtilen Dalman, 'Anlaştı' denilen haberleri hayal ürünü olarak niteledi; "Türkiye'de bir takım kişiler galiba Vural'ı İngiltere'ye itelemek istiyor" dedi.