Çakma Ronaldo'ya Yunus kalkanı

Adanalı çakma Ronaldo Gökmen Akdoğan, gerçek Ronaldo'dan aldığı formayı az daha kaptırıyordu. Saldırıya uğrayan Akdoğan'ı ve formasını Yunuslar zor kurtardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Nisan 2013 Güncelleme 12 Nisan 2013, 00:00
Çakma Ronaldo’ya Yunus kalkanı

İÇİNDEKİLER

Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo'ya ikizi kadar benzeyen Adanalı Gökmen Akdoğan, hayranı olduğu futbolcudan aldığı formayı canı pahasına korudu. Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşan Real Madrid'in ünlü oyuncusu Ronaldo ile tanışıp en büyük hayalini gerçekleştiren Akdoğan, Ronaldo'nun formasını hediye etmesiyle adeta havalara uçtu.

GS'Lİ TARAFTARLAR TARTAKLADI
Portekizli futbolcudan ayrıldıktan sonra Haliç'te bir grup Galasataray'lı taraftarın saldırısına uğrayan Akdoğan'ı Yunuslar güçlükle kurtardı. "Beni tartaklayıp formayı almak istediler" diyen Akdoğan, "Yunuslar olmasaydı formayı kaybedebilirdim" şeklinde konuştu.

REKLAM YILDIZI HEVESİ
Bir Arap turistin formayı satması için kendisine 10 bin lira teklif ettiğini söyleyen çakma Ronaldo şöyle konuştu: "Tabii ki formayı satmadım. Ayrıca Adana'ya dönmeyi de düşünmüyorum. İstanbul'da kalıp reklam filmlerinde oynamak istiyorum. Yüzümü kullanmak gerektiğine inanıyorum."

* Yunuslar sayesinde çakma Ronaldo hem canını hem de formasını kurtardı. Portekizli futbolcuya ikizi kadar benzeyen Gökmen Akdoğan, Yunuslar'ın motosikletine bindi.

MEHMET AYDIN