Köprüde dehşet

Bir hafta önce otomobil satın alan genç sürücü kontrolü kaybedip karşı şeride geçti. Meydana gelen feci kazada 2'si yola fırlayan 3 kişi can verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Şubat 2013 Güncelleme 14 Şubat 2013, 00:00
Köprüde dehşet

İÇİNDEKİLER

İzmir' deki Hilal Köprüsü üzerinde dün saat 23.00 sıralarında feci bir trafik kazası meydana geldi. Bir hafta önce otomobil satın alan 21 yaşındaki Aycan Işılgan, 19 yaşındaki Çiğdem Gümüş ile birlikte Bornova'dan Konak yönüne gidiyordu. Genç sürücünün kullandığı araç aşırı hız sonucu kontrolden çıktı. Hilal Köprüsü üzerinde karşı şeride geçen otomobil, Konak'tan Bornova yönüne giden 30 yaşındaki Hasan Emrah Pınar idaresindeki araca çarptıktan sonra taklalar atarak yol kenarındaki bariyerlere vurdu. Emniyet emerleri takılı olmadığı için savrulan Çiğdem Gümüş ile Hasan Emrah Pınar olay yerinde yaşamlarını yitirdi.

ARAÇTAN FIRLADILAR
Gümüş'ün otomobilinde bulunan ve ağır yaralı olarak Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan 21 yaşındaki Aycan Işılgan ise doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Işılgan ile aynı araçta bulunan Çiğdem Gümüş'ün kaza sırasında takla atan araçtan fırlamaları nedeni ile hangisinin sürücü olduğu tespit edilemezken, diğer otomobil sürücüsü Hasan Emrah Pınar'ın Ege Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nde Yüksek Lisans yaptığı ifade edildi.


Metin BURMALI