Son veda twiti

Ali Taran ile Ayşe Özyılmazel dün tek celsede boşandı. Ünlü reklamcının vedası twitter'dan oldu: Yeni hayatında mutluluklar dilerim. Kalbinde yaşadın...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Nisan 2012 Güncelleme 28 Nisan 2012, 02:06
Son veda twiti

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyası şok bir ayrılıkla sarsıldı. Ünlü reklamcı Ali Taran ile şarkıcı yazar Ayşe Özyılmazel, "aniden" ayrılık kararı verdi. 1 Temmuz 2011'de Bodrum'da, ani ve romantik bir şekilde evlenen çift, dün İstanbul Bakırköy 2. Aile Mahkemesi'nde birbirine "Elveda" dedi. Ayşe "Kalbimle çıktığım yolun sonuna aklımla geldim. Bu kararın her ikimiz için de hayırlı olmasını diliyorum" deyip Ali'ye veda etti.

'TALEPLERİ OLMADI'
Ayşe Özyılmazel Taran'ın avukatı Hasan Demirel, tarafların evliliklerinin bir yılı doldurmadığını belirterek, müvekkilin maddi ya da manevi bir talebi olmadığını, duruşmada bir kişinin tanık olarak dinlendiğini ve boşanma kararı verildiğini kaydetti. Özyılmazel ayrılığın ardından twitter sayfasında, "Hayırlısı olsun inşallah" dedi. Özyılmazel, kendisi için Ali Taran'ın attığı "Yeni hayatında mutluluklar dilerim. Kalbinle yaşadın" mesajlarına "Teşekkür ederim" yanıtını verdi.

ANNE ÇOK ÜZGÜN
Ayşe Özyılmazel'in annesi Oya German, "Çok üzüldüm, güzel bir durum değil. 30 yıllık evliliğim bitti, onunla ilgili bile konuşmadım. Ayşe'nin biten evliliğiyle ilgili konuşmak bana yakışmaz. Zaten ne oldu ne yaşadılar bilmiyorum, evlilik iki kişilik bir şeydir" açıklamasını yaptı. Baba Neco ise "Benim bir şeyden haberim yok, sizlerden duyuyorum. Bu ayrılık konusunda bitarafım." dedi.

ÇİFT OLMANIN TADINI ÇIKARTAMADI
Geçtiğimiz yıl Bodrum'da evlenen çiftin medyatik sonu için bahaneler peşi sıra dizildi. Ancak Ayşe'nin boşanma kararından bir gün önce yazısını okuyan herkesi evliliğe imrendirdi. Özyılmazel, "Evlilik iyi birşeydir" başlıklı yazısında şöyle demişti: "Evlilik iyi bir şeydir çünkü; herkesin ille de bir kez evlenmesi gerekir. Aile olmak güzeldir. Çocuk yapılır. Çocuk yapmak herhalde şu dünyada yapılabilecek en iyi harekettir. Diyeceğim şu ki; çift olmanın tadını çıkartan anlar."

BEBEK DE YAPARIM KARİYER DE!
Peki çiftin ayrılık nedeni neydi? Bu soruya hem vicdanlar, hem de fısıltı gazetesi cevap verdi. İddiaya göre ayrılığın en büyük nedeni Ayşe'nin bebek istemesiydi. Ancak 60 yaşındaki 2 çocuk babası Taran buna sıcak bakmayınca ikili arasına kara kedi girdi. Çünkü Taran'ın ilk evliliğinden 38 yaşında bir kızı, Selma Ann Desmond'dan da Kuzey adında bir oğlu dünyaya gelmişti. 3. çocuk fikrine bir türlü ısınamayan Taran'ın gerildiği iddia edildi.

AYŞE KURTARMAK İSTEDİ AMA...
Ayrılıkla ilgili bir diğer iddiaya göre de Ali Taran, Desmond'u kaybettikten sonra hayattan elini ayağını çekti. Akışta kalmak istemeyen Ayşe, evliliğini kurtarmak istedi. Hatta çiftin yakın dostu Gökhan Şükür de devreye girdi. Hakan Şükür'ün kardeşi olan Gökhan Şükür, Ali ağabeyi ile sık sık dertleşti. Ancak ne bilimsel ne de dostsal çözümler evliliği kurtarmaya yetmedi.

* Boşanmadan sonra taraflar sanal alemde karşı karşıya geldi. Taran, Twitter sayfasından Ayşe'ye 'Yeni hayatında mutluluklar dilerim. Kalbinde yaşadın' şeklinde bir mesaj gönderdi. Ayşe'nin yanıtı sadeydi: Teşekürler