Öyle bir güç olaçağız ki!

G.Saray Başkanı her kupayı alacaklarını söyleyerek, "Öyle bir güç olacağız ki bizi tutamayacaklar"dedi.G.Saray'ın UEFA Kupası'nı kazanmasının 12. yıldönümü Florya'da kutlandı. Yemeğe birçok oyuncu ve yönetici katıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mayıs 2012 Güncelleme 18 Mayıs 2012, 01:24
Öyle bir güç olaçağız ki!

İÇİNDEKİLER

Cimbom' da hareketli günler yaşanıyor... Başkan Ünal Aysal Galatasaraylılar Derneği'nde yaptığı açıklamalarla ses getirirken, Sarı-Kırmızılı camia UEFA Kupası'nın kazanılmasının 12. yıldönümü nedeniyle bir araya geldi. Aysal dernekte yaptığı açıklamada, "Size güzel bir müjde vereceğim. Kuracağımız takım ve onun arkasına koyacağımız güç, istediğimiz kupayı alabilecek bir güç olacaktır. Rekabet çok büyük. Bu rekabet içinde kaybolmamak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

KUPALARIN DEVAMI GELECEK
Birlik ve beraberliğin her zaman sürmesi gerektiğini vurgulayan Aysal, "O zaman Galatasaray'ın bugüne kadar getirdiği bir sürü kupanın üstüne yüzlerce kupa gelebilecektir. Galatasaray'ın ne kadar büyük ve ne kadar güçlü olduğunu nesiller boyu yalnız Türkiye değil tüm dünya görebilecektir" dedi.

ESKİ BAŞKANLAR DA YEMEĞE KATILDI
G.Saray Kulübü için dün özel bir gündü. Sarı-Kırmızılı takımın UEFA Kupası'nı kazanmasının 12. yıldönümü nedeniyle Metin Oktay Tesisleri'nde bir yemek organizasyonu düzenlendi. Yemekte Ünal Aysal, Ali Dürüst ve Terim'in yanı sıra eski başkanlardan Faruk Süren ve Mehmet Cansun da vardı. Ayrıca Hagi, Hakan Şükür başta olmak üzere kupayı kazanan oyuncular yemeğe katıldı.

BAŞKANLAR GEÇİDİ
UEFA Kupası'nın kazanılmasının 12. yıl dönümünde eski başkanlardan Mehmet Cansun, Faruk Süren bir araya gelip sohbet ettiler.

ŞAMPİYONLUK KATILIMI ARTIRDI
UEFA Kupası'nın kazanılmasının 12. yıldönümüne katılım bu kez çok fazlaydı. Bunda kazanılan şampiyonluğun da rolü büyüktü.



GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTILAR
Galatasaray'a UEFA Kupası'nı kazandıran unutulmaz oyuncuları dünkü yemekte birbirleriyle sohbet ederken eski günleri andılar. Burada konuşan eski başkanlardan Faruk Süren en anlamlı konuşmalardan birini yaparak, "Buraya gelen herkese çok teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki dönemlerde bu kupaya Şampiyonlar Ligi'nin eklenmesi gerekir" diye konuştu.



İŞTE 2000 RUHU
G.Saray'ın UEFA Kupası'nı kazanan efsane kadrosunda yer alan oyunculardan Hagi, Bülent Korkmaz, Hakan Şükür, Ümit Davala, Saffet Akyüz, Vedat İnceefe, Arif Erdem, Suat Kaya, Okan Burak dün bir kez daha buluştu.