Varyemez düşes!

Cambridge Düşesi Kate, Belçika’daki anma törenine gitti. Giydiği beyaz ceket dikkat çekti. 2 yıl önce kızının vaftizinde de aynı elbiseyi giymişti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ağustos 2017 Güncelleme 01 Ağustos 2017, 00:35
Varyemez düşes!

İÇİNDEKİLER

İngiliz Kraliyet ailesinin en dikkat çeken ismi Prens William'ın eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton idi. 2 çocuk annesi Düşes, tutumlu kimliğiyle dikkat çekti. Eski kıyafetlerini her fırsatta değerlendiren Düşes, küçük kızı Prenses Charlotte'ya bile dedesinin çocukluk ayakkabısını giydirmişti. Adı "cimri"ye çıkan Düşes, huyundan vazgeçmedi. Middleton ve eşi, Passchendaele Muharebesi'nin 100. yıldönümü nedeniyle Belçika'daki anma töreninde boy gösterdi.

AYAKKABILARINI DEĞİŞTİRDİ...
Gözler, Kate Middleton'a kilitlendi. Düşes, törende Alexander McQueen imzalı bir beyaz elbise giymeyi tercih etti. Ancak bu kıyafet herkese tanıdık geldi. Çünkü Düşes, aynı kıyafeti 2 yıl önce Prenses Charlotte vaftiz töreninde de giymişti. İngiliz basını, Kate'in 2 yıl arayla giydiği elbisenin fotoğraflarını gözler önüne serdi. "Middleton en azından ayakkabılarını yeni almış" yorumları dikkat çekti.