Estetik iflası

ABD'li eski manken Janice Dickinson, güzel kalmak uğruna tam 1 milyon dolar harcadı Ama yine de yıllara meydan okuyamadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Haziran 2013 Güncelleme 08 Haziran 2013, 00:00
Estetik iflası

İÇİNDEKİLER

Gösteri dünyasının ünlüleri daha iyi görünmek uğruna sık sık çekinmeden bıçak altına yatıyor. Ama bazen kelimenin tam anlamıyla kazaya uğruyorlar. Bazen göğüslerine koyulan silikonlar patlıyor, bazen yüzleri tamamen değişiyor. Moda dünyasının ilk top modellerinden biri olarak tanınan ABD'li Janice Dickinson da elinden kayıp giden güzelliğini tutmak isterken iflas etti... Gençliğinde böyle bir görüntüye sahip olan 58 yaşındaki Dickinson, artık ne estetik cerrahlara olan borcunu ödeyebiliyor ne de vergilerini. 58 yaşındaki Dickinson'ın borcunun bir bölümünü ödeyemediği vergiler oluşturuyor.

BORÇLARIMI ÖDEYECEĞİM...
Los Angeles, Beverly Hills civarındaki estetik kliniklere oldukça yüklü borcu var. Janice Dickinson, ünlü cildiye uzmanı Arnold Klein'e tam 8 bin dolar borçlu. Beverly Hills Anti Aging Merkezi'ne de 10 bin dolardan daha fazla borcu bulunuyor. Bugüne kadar tam güzel kalmak uğruna tam 1 milyon dolar harcadığını belirten ünlü top model, iflas haberini doğrulayarak borçlarını ödemek istediğini söyledi. Dickinson "Bazı sorunlarım var evet bu doğru. Üzgünüm ve herkese olan borcumu ödemek istiyorum" dedi.

ACI DEĞİŞİM
1955 doğmlu olan top model Janica Dickinson, yaşı ilerledikçe estetik yaptırdı. Ama her defasında, güzeliğinden güzellik kaybetti.