"Hayatımın golünü Stoke City'e attım"

Beşiktaş'ın genç golüsü Mustafa Pektemek, Stoke City'e atmış olduğu golün hayatının en anlamlı golü olduğunu açıkladı.

Giriş Tarihi 06 Şubat 2012, 00:00 Güncelleme 06 Şubat 2012, 17:17
Hayatımın golünü Stoke City’e attım

İÇİNDEKİLER

Beşitaş Dergisi'ne açıklamalarda bulunan golcü futbolcu Beşiktaş'a sakat gelmediğini vurgulayarak, "Şunu özellikle söylemek istiyorum; ben Beşiktaş'a sakat gelmedim. Geçen seneki ameliyattan sonra oluşabilecek bir sıkıntıydı aslında. Ama ne kadar hazırlıklı olsam da Tayfur Hoca'nın beni çok istemesi, yöneticilerin belli bir bonservis bedeli ödemiş olması nedeniyle onlara karşı mahcubiyet yaşadım." diye konuştu.

Mustafa Pektemek, Beşiktaş'a geldiği ilk günden itiraberen hedefinin A Milli takım formasını giymek olduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hakan Şükür'den sonra milli takım golcü anlamında sıkıntılar yaşadı ama bence artık bu sıkıntıyı çözecek futbolcular mevcut. Kendimi de onların arasında görüyorum. Zaten Beşiktaş'a ilk geldiğimde de hedefimin A milli takım formasını giymek olduğunu söylemiştim. Umarım gerçekleşir."

Mustafa Pektemek, UEFA Avrupa Ligi'nde Stoke City'e atmış olduğu golün hayatının en anlamlı golü olduğunu kaydetti.

Golcü futbolcu, bazı lig maçlarında kötü oynadıklarını kabul ederek, şunları söyledi:

"Ligde kötü oynadığımız maçlar oldu, evet. Ama lig uzun bir maraton ve çok sık maç yapıyoruz. Bazen kötü oynamamız da normaldir. Yine de çok iyi maçlar da çıkardık. Örneğin Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında müthiştik. Tabii Avrupa'da daha az karşılaşmaya çıktığımız için hepsinde iyi oynadığımızı söyleyebilirim."