İspanya'da El Turco Clasico

Mesut Özil, Ronaldo'nun attığı 2. golün asistini müthiş verdi. Emre Belözoğlu Atletico Madrid'in ilk golünde Falcao'ya orta değil pas attı! Arda da sahanın en iyilerindendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2012 Güncelleme 09 Ekim 2012, 00:00
İspanya’da El Turco Clasico

İÇİNDEKİLER

Dünyanın gözü kulağı pazar gecesi Nou Camp'ta Barcelona ile Real Madrid arasında oynanan El Classico'daydı.

RONALDO'YA PASI MUHTEŞEMDİ
Ronaldo ile öne geçen Real'e Barcelona, Messi'nin iki golüyle karşılık verdi. Maçın skorunu ise Portekizli yıldız Ronaldo söyledi! Ronaldo'nun 2. golünde aslan pası ise Mesut Özil'deydi. Türk asıllı futbolcu Barça defansının arasından harika bir pas vererek Ronaldo'yu Barça kalesiyle karşı karşıya bıraktı.

MESUT ALKIŞI HAKETTİ
Mesut Özil'in performansı İspanya basının da övgüsünü aldı. Mesut Özil, asisti dışında 90 dakika boyunca ortaya koyduğu futbolla da göz doldurdu. Real Madrid cephesinde Mesut Özil bunları yaparken, Atletico Madrid'de forma giyen Türk yıldızları da boş durmadı!

EMRE ADETA 'AL DA AT" DEDİ
Atletico Madrid, Vicente Calderon'da ligde 3. sırada bulunan Malaga'yı 2-1'lik sonuçcla gerçerken, Barcelona'nın puan kaybetmesiyle liderle puan farkını sıfıra indirdi. Barça, artık Atletico Madrid'in önünde sadece averajla lider durumda. Emre Belözoğlu, Atletico'yu 1-0 öne geçiren golde sol ağıyla harika bir orta yaptı. Bu "Al da at" güzelliğindeki ortayı Falcao 'es' geçmedi. Daha sonra ilk yarıda bitmeden Malaga beralerliği yakalayınca Atletico için sıkıntılı anlar başladı. Emre, 65'de alkışlarla oyundan çıktı. Arda ise takımını forse eden oyunculardan biri olarak 90 dakika sahada kaldı. 89. dakikaya kardar direnen Malaga, kendi oyuncusunun ters vuruşuyla yıkıldı. Atletico'da Emre ve Arda'nın gol sevinci görülmeye değerdi.