Adana'da yüksek sesli müzik katliamı: Otomobilinden çıkardığı pompalı tüfekle önce komşularını ardından kendini vurdu

Adana'nın Yüreğir ilçesinde akşam saatlerinde av tüfeğiyle katliam yaşandı. Gürültü meselesi yüzünden aralarında husumet oluşan kahvehane işletmecisi Muhammet Ali Binen, otomobilinden çıkardığı pompalı av tüfeğiyle komşuları Tugay Kopal (36) ve Mahir Palamut'a (33) ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği Tugay Kopal, olay yerinde hayatını kaybederken Mahir Palamut ise kaldırıldığı özel hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Muhammet Ali Binen ise olaydan sonra aynı silahla intihar etti.

Giriş Tarihi 25 Temmuz 2023, 22:23 Güncelleme 26 Temmuz 2023, 00:23
Adana’da yüksek sesli müzik katliamı: Otomobilinden çıkardığı pompalı tüfekle önce komşularını ardından kendini vurdu

İÇİNDEKİLER

Olay, saat 19.00 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi Seyhan Mahallesi'nde meydana geldi.

ADANA'DA YÜKSEK SESLİ MÜZİK KATLİAMI I VİDEO İZLE

Mahallede kahvehane işleten Muhammet Ali Binen, birkaç gün önce mekanda yüksek sesli müzik çaldığı gerekçesiyle komşuları Tugay Kopal ve Mahir Palamut ile tartıştı. Tartışma, çevredekilerin araya girmesiyle son bulurken, taraflar arasında husumet oluştu.

AV TÜFEĞİYLE KATLİAM YAPTI
Akşam saatlerinde otomobiliyle iş yerinin önüne gelen Binen, husumet yaşadığı Kopal ve Palamut ile bir kez daha tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine otomobilinden pompalı av tüfeğini çıkaran Binen, Kopal ve Palamut'a ateş açtı. Saçmaların başlarına isabet ettiği 2 kişi, kanlar içinde yere yığılırken, Binen bu kez tüfeği kendi başına dayayıp ateşledi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Kopal ve Binen'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Ağır yaralanan Palamut ise ambulans ile kentteki bir özel hastaneye kaldırıldı. Hastanede kalbi duran Palamut tekrar hayata döndürülürken durumunun kritik olduğu öğrenildi. Polisin bölgedeki çalışmasının ardından Muhammet Ali ve Tugay'ın cenazeleri otopsileri yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Özel hastanede tedavi gören Palamut, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polisin, olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

OLAY ANININ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
Otomobil ile gelen Muhammet Ali Binen, aracından otomatik pompalı tüfekle inip önce dışarıdaki Mahir Palamut'a defalarca ateş ederken daha sonra elindeki tüfeği atıp araçtan diğer tüfeği aldı. Ardından içeri giren Tugay Kopal'a ateş ediyor. Ardından dışarı çıkan Binen'in intihar ettiği anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

ADANA'DAKİ KATLİAMIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI I VİDEO İZLE

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN