TIMELINE

06 Eylül 2014
Gülen'i kovun
"Gülen'i kovun" haberi için lütfen tıklayın...
05 Eylül 2014
Balıkesir Üniversitesi'nde büyük rezalet!
Gülen örgütünün çirkin yüzü bir kez daha gözler önüne serildi. A haber'de yayınlanan Deşifre programında Gülen örgütünün Azerbaycan ve Afrika yapılanması gözler önüne serilirken, üniversite yaşanan rezalet görüntüler de yayınlandı...
05 Eylül 2014
İBB'den İstanbul için kritik uyarı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü ve Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) meteoroloji biriminin hava tahmin raporlarına göre yarın İstanbul'un şiddetli yağışların etkisi altına gireceğini bildirdi.
05 Eylül 2014
"Kılıçdaroğlu'yla da rakı sofrasına oturduk"
Ramazan ayında Bodrum'da biraları götüren fondip vekil Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurultaydaki "Bana çalışan adam lazım, rakı sofralarında konuşan adam değil" sözlerini eleştirdi.
05 Eylül 2014
ABD açıkladı: O isim öldürüldü
ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Amerikan ordusunun Somali'de düzenlediği operasyonda Eş-Şebab terör örgütü lideri Ahmed Gudani'nin öldürüldüğünü açıkladı.
05 Eylül 2014
Obama'dan kritik açıklamalar
BD Başkanı Barack Obama, Irak Şam İslam Devleti'ni (IŞİD) zayıflatacaklarını ve sonunda bozguna uğratacaklarını söyleyerek "Tıpkı El Kaide'ye yaptığımız gibi" dedi.
05 Eylül 2014
Davutoğlu'ndan Gülen açıklaması
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fethullah Gülen'in iadesi ile ilgili sözlerine ilişkin, "Bu konuda halkımızın huzuru, ülkemizin istikbali neyi gerektiriyorsa adımlar tereddütsüz atılır" dedi.
05 Eylül 2014
Usta sanatçı hastaneye kaldırıldı
Ünlü sinema oyuncusu Halit Akçatepe, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırıldı
05 Eylül 2014
Mehmet Bekaroğlu Bana sağcı diyenin alnını karışlarım
CHP üyesi olan Mehmet Bekaroğlu, "Ben kimliğimi, düşüncelerimi falan değiştirmedim. Bana sağcı diyenin alnını karışlarım." dedi.
05 Eylül 2014
Obama Erdoğan görüşmesi sona erdi
"Obama Erdoğan görüşmesi sona erdi" haberi için lütfen tıklayın...