TIMELINE

28 Eylül 2014
İran'dan BBC'ye suçlama
İran İstihbarat Bakanlığı, BBC'nin ülkenin tarihi ve kültürel arşivlerini çalmak üzereyken engellendiğini öne sürdü.
28 Eylül 2014
Erdoğan'dan kritik görüşme
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Ekonomik Forumu açılış programının ardından Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan İdris Barzani ile görüştü.
28 Eylül 2014
Periler çeyrek finalde
Potanın Perileri kazanmaya devam ediyor. FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası’nda Kanada ile karşılaşan Milliler, Sanders’ın önderliğinde rakibini 55-44 yenerek 2’de 2 yaptı ve grup lideri olarak doğrudan çeyrek finale yükseldi.
28 Eylül 2014
"Ben gerçekleri söylemek zorundayım"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu dünya, ne salt ABD'nin ne salt Rusya'nın ne salt Çin'in ne salt Fransa'nın ne salt İngiltere'nin kölesi değildir. Bunu görmemiz lazım. Bütün ülkelerin bir defa insan olarak hakları vardır. Dolayısıyla bu demokratik haklarını bir taraftan Evrensel İnsan Hakları Beyannamesi diyeceğiz, bir taraftan demokrasi diyeceğiz, öbür taraftan demokrasiye yönelik en ufak bir yaklaşım tarzını ortaya koymayacağız" dedi.
28 Eylül 2014
Gülben Ergen ile Erhan Çelik evlendi
Gülben Ergen ile Erhan Çelik, uzun süredir devam eden ilişkilerini nikah masasına taşıdı.
28 Eylül 2014
DEİK'in yeni başkanı belli oldu
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nun (DEİK) yeni başkanının İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) Başkanı Ömer Cihad Vardan olduğunu açıkladı.
28 Eylül 2014
Hamas'tan İsrail'i zora sokacak hamle!
Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın, "İsrail'le muhtemel savaşa karşı" sivillere askeri eğitim vermeye başladığı bildirildi.
28 Eylül 2014
Şanlıurfa'ya havan mermisi düştü!
Suriye'de çatışmaların sürdüğü bölgeden atıldığı değerlendirilen havan mermisinin Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Alanyurt Mahallesi'ndeki bir eve isabet etmesi sonucu 3 kişi yaralandı.
28 Eylül 2014
Rifat Hisarcıklıoğlu istifa etti
M.Rifat Hisarcıklıoğlu, bakanlığa bağlı olarak kurulan yeni Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Yönetim Kurulu Üyeliği'nden istifa etti.
28 Eylül 2014
Bozdağ'dan çok sert tepki
Adalet Bakanı Bozdağ, katıldığı bir tv programında 'Müslümanlığınızı CHP'ye borçlusunuz' diyen CHP'li İhsan Özkes'e tepki gösterdi.