TIMELINE

29 Eylül 2014
İşte yargı camiasını sarsacak belgeler
Yargı camiasını sarsacak fişleme belgeleri ilk kez A Haber'de yayınlanan Yüzde Yüz Siyaset programında açıklandı...
29 Eylül 2014
Yemezler Netanyahu!
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Ramazan ayı boyunca binlerce Filistinli'ye kadın çocuk demeden fosfor bombalarıyla saldırdı. Dünyanın gözü önünde yaptığı katliama Türkiye hariç hiçbir ülke ses çıkarmamıştı. Netanyahu hava saldırılarıyla da yetinmemiş kara operasyonuyla katliama devam etmişti. Netanyahu BM'de yaptığı konuşmada bütün bu olayları unuttu ve masum ayaklarına yatıp Yahudi taktiği uygulamaya çalıştı...
29 Eylül 2014
HSYK adayları belli oldu!
YSK seçim takvimine göre, kesinleştirilen aday listesi YSK'nın internet sitesinde yayımlandı.
29 Eylül 2014
Türkiye'nin desteği çok etkileyici
Avrupa Komisyonu Başkanı Barroso, "Türkiye'nin, 1 milyondan fazla Suriyeli mülteciye destek olması ve yakın zamanda Kürt mültecilere de barınak sağlaması çok etkileyicidir" dedi.
29 Eylül 2014
İstanbul'da 24 saat su kesintisi
Bağcılar ve Esenler'in bazı mahallelerine yarın saat 10.00'dan başlamak üzere 24 saat süreyle su verilemeyecek.
29 Eylül 2014
Paylaşım rekorları kırdı!
Ne yaptığını kimse anlayamadı...
29 Eylül 2014
Artık SGK ödeyecek
Danıştay 15. Dairesi'nin, Sağlık Uygulama Tebliği'ndeki "ilaçlı stend bedelleri kurumca ödenmez" ibaresini hukuka aykırı bularak iptal ettiği bildirildi.
29 Eylül 2014
Gökdelen inşaatında korkutan yangın!
İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir alışveriş merkezi inşaatının üst katında çıkan yangın, yaklaşık 2,5 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı.
29 Eylül 2014
Başsavcılık o iddiaları yalanladı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, emniyetteki "paralel yapı" soruşturmasının dosya örneğinin şüpheli avukatlarına verilmediği ve savunma hakkının kısıtlandığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.
29 Eylül 2014
Gezi zekalı Ivan şimdi de Hong Kong'u karıştırıyor
Gezi olayları sırasında Türkiye'de basın özgürlüğünün olmadığını söyleyerek saatlerce Taksim'de canlı yayın yapan CNN muhabiri Ivan Watson şimdi de Hong Kong'u karıştırmak için her yolu deniyor. Yalan ve taraflı haberleriyle dünya kamuoyunu yanlış yönlendiren Watson, Hong Kong’daki protestoları da takip ediyor.