Hürriyet.com.tr'den ahlaksız bir haber daha!

Hürriyet'in internet sitesi yine kin ve nefret kusmaya devam ediyor. Her fırsatta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye aleyhine haber yapan Hürriyet'in internet sitesi bir ahlaksız habere daha imza attı.

Giriş Tarihi 12 Ocak 2015, 00:00 Güncelleme 13 Ocak 2015, 01:52
Hürriyet.com.tr’den ahlaksız bir haber daha!

İÇİNDEKİLER

Hürriyet.com.tr'den skandal bir haber daha... Paralel terör örgütünün tetikçisi Bülent Mumay'ın başında bulunduğu Hürriyet.com.tr yine kin ve nefret kustu...

CUMHURBAŞKANLIĞI SARAYI'NDAKİ 16 TÜRK ASKERİNİ SİNDİREMEDİLER
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ı karşıladığı Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki törene, 16 Türk devletini temsil eden askerler damga vurmuştu. Dünya devlerinin kıskandığı milletin sarayını bir türlü benimseyemeyen eski Türkiye'nin gazetesi Hürriyet saraydaki törene damgasını vuran 16 Türk askeriyle alay eden son derece ahlaksız bir haber yayınladı. 'Saraydaki görüntü sosyal medyanın da dilinde' başlığıyla yayınladığı haberde kin ve nefretini kustu...

ŞANLI TARİHİMİZİ ALAY DALGA KONUSU YAPTILAR
Milli olan hiçbir şeyi sindiremeyen, ancak logosunda ne amaca hizmet ettiği bilinmeyen "Türkiye Türklerindir" ifadesi bulunan Hürriyet, sosyal medyadan topladığı capsleri fotoğraf galerisi haline getirip, Türkiye'nin onurla, gururla yad ettiği şanlı tarihini alay malzemesi yaptı.

KIYAFET BALOSU DİYECEK KADAR ALÇALDILAR
Hürriyet'in fotoğraf galerisi içinde yer alan capslerden birinde, 16 Türk askerinin üniformaları hakkında "kıyafet balosu gibi" yorumu da yer alıyor. Hürriyet editörlerinin söz konusu yorumu, saygı ve ahlak süzgecinden geçirmeden fotoğraf galerisine ekleyip manşetten yayınlaması yadırgandı.

O askerler tek tek ne anlama geliyor!O askerler tek tek ne anlama geliyor!

MİLİTAN SİTESİ HÜRRİYET

Paralel örgütün ağları altında yayın hayatına devam eden ve paralel tetikçi Bülent Mumay'ın başında bulunduğu Hürriyet.com.tr bir haber sitesinden çok karanlık odakların militan sitesi gibi hareket ediyor.

PARALEL TETİKÇİ BÜLENT MUMAY'DAN AŞAĞILIK SÖZLER


GEZİ OLAYLARININ BAŞPROVOKATÖRÜYDÜ
Ağaçları kesip AVM yapacaklar diye provokatörlük yapan Hürriyet.com.tr kamu mallarına zarar veren vandallara alkış tutmuştu. Bazı lobilerden aldıkları emirle haber yapan militan sitesi Hürriyet hükümeti karalamak için her fırsatta saldırmaktan kendini alıkoymuyor.

TERÖR ÖRGÜTLERİNİN BASIN BÜLTENİ HÜRRİYET

Hürriyete Twitterda sert tepki!Hürriyete Twitterda sert tepki!


BOMBACILARI CİCİ ÇOCUK OLARAK GÖSTERMİŞTİ
Türkiye'yi yıpratmak ve iç kargaşa çıkartmak için Alevi-Sunni çatışmasının başlaması için Okmeydanı'nda çıkarılan olaylara sahip çıkan Hürriyet, bir haber sitesinden çok terör örgütü gruplarının basın bülteni gibi çıkıyor. Canlı bomba olarak Emniyet'te isimleri olan başta Elif Sultan Kalsen olmak üzere birçok DHKP-C terör örgütü militanlarına sahip çıkmıştı.

İŞTE HÜRRİYET.COM.TR'NİN AHLAKSIZ MANŞETLERİ

GÜLEN TERÖR ÖRGÜTÜYLE KUTSAL İTTİFAK

İKİYÜZLÜ HÜRRİYET

YALAN HÜRRİYET'İ

ERDOĞAN'IN KÖŞK'E ÇIKIŞINI HAZMEDEMEMİŞTİ

HER TÜRLÜ AHLAKSIZ YAYINLARA İMZA ATIYOR (+18)

KURGUSAL HABERLERLE GÜNDEM BELİRLEMEYE ÇALIŞTILAR