Yüksekten uçtu

Alman pilot Madeleine pilotluktan kazandığıyla dünyayı gezmeye başladı. Paylaştığı fotoğraflarla Instagram fenomeni oldu. 750 bin takipçisi ona pilotluktan fazla kazandırınca dünyanın en ünlü pilot unvanıyla mesleğini bıraktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ağustos 2017 Güncelleme 09 Ağustos 2017, 00:02
Yüksekten uçtu

İÇİNDEKİLER

Alman pilot Madeleine Schneider-Weiffenbach çocukluktan beri pilot olma hayali kurdu. 12 yaşında ilk uçağa binişiyle başlayan hayali, iki kuzenin de pilotluk yapmasıyla daha da güçlendi. Alman kadın sonunda hayallerinin peşinden koşarak pilotluk yapmaya başladı. Ancak gezmeyi ve yaşamayı seven Madeleine gittiği her ülkede lüks yerlerde kaldı, yaşadıklarını enfes fotoğraflarla Instagram'da paylaştı. Kısa zamanda on binlerce takipçi sahibi olan kadın pilot Madeleine ismiyle bir anda fenomen haline geldi. Takipçi sayısı yüz binleri geçince ise sosyal medya hesaplarından çok ciddi paralar kazanmaya başladı. Aynı dönemde hava yollarının yaşadığı krizler ve iş yaşamında karşılaştığı zorluklar nedeniyle pilotluğu bırakan Madeleine tüm mesaisini gezmeye harcamaya başladı.

Alman pilot Madeleine meşhur olduktan sonra bir çok turistik beldeden davet de almaya başladı.

UÇAĞINI KULLANIYOR
Bu sayede pilotluktan daha fazla kazanmaya başlayan Madeleine bu kez de dünyanın en ünlü seyahat yazarları arasına girdi. Ayda yaklaşık 70 bin Euro kazanan güzel pilot; bu sayede kendi kullandığı özel jetler kiralayarak ve helikopterle gezintilere çıkarak ultra lüks bir hayat standardını takipçilerine sundu. 750 bin takipçiye ulaşan genç kadın dünyanın en meşhur pilotu unvanını da kazandı.


Madeleine Schneider- Weiffenbach iyi bir teklif gelmesi halinde yeniden kokpite geçebileceğini söyledi.