Fatih Portakal'ın imam hatip hazımsızlığı

Her seçim AK Partinin aldığı oyları görünce yüzünün renkten renge girmesiyle bilinen FOX'un şebeği Fatih Potakal, bu sefer de imam hatiplerden rahatsız oldu.

Giriş Tarihi 09 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 09 Ağustos 2017, 21:37
Fatih Portakal’ın imam hatip hazımsızlığı

İÇİNDEKİLER

FETÖ'nün sesi Cumhuriyet gazetesinin imam hatip rahatsızlığı nüksetmiş, gazete bugün birinci sayfadan servis ettiği haberinde LYS tercih sonuçlarına göre imam hatiplerin 'yine sınıfta kaldı'ğını iddia etmişti.

Haberde 5 imam hatipliden 1'inin üniversitede lisans programına yerleşebildiği aktarılmış ve imam hatiplerin başarısız olduğu iddiasıyla imam hatipler hedef alınmıştı.

Malum çevrelerin İmam hatip düşmanlığını bir kez daha gözler önüne seren bu habere Fatih Portakal'dan destek geldi. Yerli ve milli olan her şeyden rahatsız olan Portakal bu sefer de imam hatiplerden rahatsız oldu.

Her seçim döneminde AK Parti'nin oylarını görünce FOX TV'de yüzünün renkten renge girmesiyle bilinen Portakal, Twitter adresinden şu mesajları paylaştı:



Portakal'ın bu karalama kampanyası sosyal medya'da tepki çekti.

"TOKAT GİBİ CEVAP"
Portakal'ın imam hatip paylaşımına tepki gösteren bir kullanıcıdan tokat gibi cevap geldi; "İmam hatip mezunu cumhurbaşkanı oldu dünyayı dize getirdi bu başarızlığı herkese nasip etsin RABBİM.."



Binlerce kullanıcı Portakal'ın ucuz propagandasına tepkilerini sürdürdü. İşte tepkiler: