Fatih Portakal'ın terör aşkı pes dedirtti!

PKK'ya Fox TV'den teşekkür eden Fatih Portakal, FETÖ'den tutuklu adamı için yeni bir skandala imza attı. Dink cinayetinde FETÖ manipülatörlüğü yapan Ercan Gün'ün avukatlığına soyunan Portakal, Twitter'da kendisini eleştiren Nedim Şener hakkında suç duyurusunda bulundu.

Giriş Tarihi 10 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 10 Temmuz 2017, 16:02
Fatih Portakal’ın terör aşkı pes dedirtti!

İÇİNDEKİLER

Türkiye düşmanlığı ile bilinen ve özellikle FETÖ'cülerin cirit attığı kanallardan biri olan Fox Tv'nin, adı "terör sevici"ye çıkmış ana haber sunucusu Fatih Portakal, yine bir skandala imza attı. FETÖ manipülatörlüğü yapan Ercan Gün'ün avukatlığına savunan Portakal, Nedim Şener hakkında suç duyurusunda bulundu. Fox TV'nin haber müdürü de olan Ercan Gün'e FETÖ'nün kumpasçısı olarak suçları ortaya dökülmesine rağmen Fatih Portakal'ın sahip çıkması, FETÖ ile ilişkisine dair ciddi tartışma konusu oldu.

Gazeteci meslektaşlarını korumak yerine yine bir terör seviciye destek çıkan Portakal pes dedirtti! Nedim Şener'in Ercan Gün'ün FETÖ'deki kirli rolünü deşifre etmesi ve buna dair Fatih Portakal'a dair eleştirisi, Fox TV'nin spikerinin zoruna gitti, soluğu savcılıkta aldı. Şener'in sosyal medyadaki paylaşımları FoxTV'deki Portakal'ın FETÖ ile ilişkisine dair ciddi bir deşifre oldu.