Fatih Portakal fena rezil oldu

Terör örgütlerine verdiği destekle bilinen FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, Atatürk üzerinden siyaset yapmaya çalışırken fena rezil oldu. Portakal'ın "Atatürk'ün sözü" diye paylaştığı metin trolleri bile şaşırttı...

Giriş Tarihi 20 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 20 Temmuz 2017, 18:54
Fatih Portakal fena rezil oldu

İÇİNDEKİLER

Atatürk'ün imzasını koluna dövme yaptıracak kadar "Kemalist" olduğu bilinen FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'ın bugün sosyal medyada yaptığı bir paylaşım çok tartışıldı.

FATİH PORTAKAL TROLLERİ BİLE KENDİNE HAYRAN BIRAKTI
"Lider olmak böyle bir şey: Öngörülü, deneyimli ve yol gösterici. Rahmetli dikkate alınması gereken bir şahsiyet. Okuyunuz" notu ile Atatürk'e ait olduğunu öne sürdüğü bir metin paylaşan Fatih Portakal sosyal medyada alay konusu oldu.

Portakal'ın paylaştığı metinde "Atatürk'ün 1927'de yaptığı bir konuşmanın bölümüdür" ibaresi ile şu ifadeler yer aldı;

"Efendiler biz tekke ve zaviyeleri din düşmanı olduğumuz için değil, bilakis bu gibi yapılar din ve devlet düşmanı oldukları, Selçuklu ve Osmanlı'yı bu yüzden batırdığı için yasakladık.

Çok değil yüz yıla kalmadan eğer bu sözlerime dikkat etmezseniz göreceksiniz ki; bazı kişilerin bazı cemaatlerle bir araya gelerek bizlerin din düşmanı olduğunu öne sürecek, sizlerin oyunu alarak başa geçecek, ama sıra devleti bölüşmeye geldiğinde birbirlerine düşeceklerdir.

Ayrıca unutmayın ki, o gün geldiğinde, her bir taraf diğerini dinsizlikle ve vatan hainliği ile suçlamaktan geri kalmayacaktır. 7 Aralık 1927 / Ankara"

ALAY KONUSU OLDU
Fatih Portakal'ın bu paylaşımı sosyal medyanın diline düştü.

Mustafa Kemal Atatürk'ün böyle bir sözü olmadığını belirten Twitter kullanıcıları, FOX Ana Haber sunucusuna ilginç tepkiler gösterdi.

Pekçok takipçisi, Fatih Portakal'ı Atatürk'ün böyle bir sözü olmadığı konusunda uyarırken, ünlü sunucunun bir takipçisi, "Gazeteci bunu yapıyorsa biz troller ne yapsak azdır bence" yorumunu yaptı.

Bir takipçisi de ünlü televizyoncuya; "Bu söze inanıyorsan, dövmesini yaptırsana!" diyerek tepki gösterdi

İşte Portakal'ın o mesajına verilen bazı tepkiler: