TFF rest çekti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Şubat 2011 Güncelleme 25 Şubat 2011, 11:01
TFF rest çekti!

İÇİNDEKİLER

ARALARINDA Fenerbahçeli bayan basketbolcu Diana Taurasi'nin de bulunduğu 4 sporcuya yanlış test uygulayarak tarihi bir skandala imza atan Hacetepe Doping Merkezi'ne büyük darbe... Türkiye Basketbol Federasyonu'nun ardından Futbol Federasyonu da Hacettepe'yi sildiğini resmen açıkladı.

KİŞİLERİN MENFAATLERİ İÇİN
TFF'den yapılan yazılı açıklamada, "Son dönemde kamuoyunun gündeminde olan doping testleri ve sonuçları ile ilgili TFF Dopingle Mücadele Kurulu ile görüşmeler yapan TFF Yönetim Kurulu, futbol alanında faaliyet gösteren kişi ve kurumların menfaatlerini korumasını ana öncelik olarak görerek, maç sonrası kura ile seçilen oyuncuların doping kontrolünde alınan numuneleri, Hacettepe yerine Köln'deki merkeze gönderilmesine karar verdi" ifadesi kullanıldı.

WADA LİSANSI İPTAL EDECEK
Konuyla ilgili araştırmalarını sürdüren Dünya Anti Doping Ajansı'nın (WADA) da önümüzdeki günlerde Hacettepe'nin lisansını iptal edeceği belirtiliyor.

DÖNMEYİ DÜŞÜNMÜYOR
Uğradığı büyük haksızlığın ardından yeniden Fenerbahçe'ye dönüp dönmeyeceği belirsizliğini koruyan Diana Taurasi, WNBA'in sitesine konuştu. ABD'li yıldız, "İlk hedefim yeniden Phoenix Mercury ile idmanlara çıkmak ve WNBA şampiyonluğu yaşamak" dedi.

12 oldu Ki'evine dön

Çağırın Beni'tez gelsin

Semih yuvadan uçuyor

Cimbom'a Elano Piyangosu

Arda gününü gün ediyor

Hamit Altıntop ayrılıyor