Elano Piyangosu

İngiliz kulübü, Santos'ta oynayan Brezilyalı futbolcu için astronomik bir rakam önerdi. Elano satılırsa Cimbom sözleşme gereği 5 milyon Sterlin kazanacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Şubat 2011 Güncelleme 25 Şubat 2011, 10:28
Elano Piyangosu

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'a talih kuşu kondu... Sarı-Kırmızılı yönetimin ligin ilk yarısında Brezilya'nın Santos takımına 3 milyon Euro'ya sattığı yıldız oyuncuya İngiltere'nin Blackburn Rovers takımı talip oldu. Lanchashire Evening gazetesinde yer alan habere göre İngiliz takımı 30 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek için kasasından 10 milyon sterlini gözden çıkarmış durumda.

ANLAŞMA YAPILMIŞTI
G.Saray Yönetimi Elano'yu Brezilya takımına satarken yıldız futbolcu geleceğe yönelik 6 milyon 200 bin Euro'luk alacağından vazgeçmişti. Bu oyuncunun Santos'a gitmesiyle Galatasaray Kulübü taahhütlerinin toplam 9 milyon 158 bin Euro ve 12 bin ABD Doları azaldığını bildirmişti. Sarı-Kırmızılı yönetim o dönemde Brezilya kulübüyle Elano'nun 31 Aralık 2012'ye kadar başka bir takıma daha yüksek bir bedelle transfer olduğu takdirde karın yüzde 50'sini alacağına dair bir anlaşma imzaladı.

MILAN DA İSTİYOR
Böylece İngiliz ekibi B. Rovers Elano'yu aldığı takdirde G.Saray satıştan yüzde 50 pay alacak. Cimbom'da bekleneni verememesinin ardından zararına satılan Sambacı böylece bir nevi borcunu ödemiş olacak. Bu arada Elano'ya B.Rovers'ın dışında İtalyan ekibi Milan'ın da talip olduğu gelen bilgiler arasında. Ancak Milan'ın teklif ettiği rakamın B.Rovers'tan daha az olduğu öne sürüldü. Bu gelişmenin ardından Galatasaray Yönetimi Elano'daki gelişmeleri yakın takibe aldı. Başkan Adnan Polat'ın transferdeki son durum hakkında sık sık bilgi aldığı öne sürüldü.

12 oldu Ki'evine dön

Çağırın Beni'tez gelsin

Semih yuvadan uçuyor

Arda gününü gün ediyor

Hamit Altıntop ayrılıyor