Deportivo Semih'i bitirdi

Marca gazetesi dünkü haberinde, "Semih kararını verdi. Deportivo'yu tercih etti. Deportivo, bu transfer için F.Bahçe'ye para ödemeyecek" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Şubat 2011 Güncelleme 25 Şubat 2011, 10:31
Deportivo Semih’i bitirdi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe kulübü, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Semih Şentürk ile transfer görüşmelerine başlayacağını açıklamasına karşın, İspanyol medyasından gelen haber Sarı-Lacivertli kulübün biraz geç kaldığı yönünde.

DEPORTIVO KAZANDI!
İspanya' nın en çok satan spor gazetelerinden birisi olan Marca, dünkü sayısında Deportivo'nun Semih ile her konuda anlaşmaya vardığı imza için sezon sonunu beklediğini iddia etti. Haberde şu ifadelere yer verildi: "Deportivo sabrının karşılığını almak üzere. Uzun süredir haber beklediği Fenerbahçeli Semih, en zonunda kararını verdi ve Deportivo'yu tercih etti. Deportivo bu transfer için Fenerbahçe'ye bonservis bedeli ödemeyecek."

FENER NE DİYECEK
İspanya cephesinden bu haberler gelirken Semih ile görüşmelere başlayacağını açıklayan Fenerbahçe kulübünün nasıl bir tavır alacağı ise merak konusu. Kocaman devre arasında verdiği raporda, "Semih takımda kalmalı. Her zaman kendisini hazır tutan iyi bir profesyonel" ifadesini kullanmıştı.

12 oldu Ki'evine dön

Çağırın Beni'tez gelsin

Cimbom'a Elano Piyangosu

Arda gününü gün ediyor

Hamit Altıntop ayrılıyor