Sakızlı Ada Tatlısı Tarifi

Malzemeler
2 su bardağı süt
2 çorba kaşığı un
1 adet damla sakızı
3 çorba kaşığı tozşeker
1 su bardağı ince kıyılmış ceviz
100 gram kaymak

Sakızlı Ada Tatlısı Yapılışı

2 su bardağı sütü derin bir tencereye alıp, ocağa koyun. Dövülmüş damla sakızı ile 3 çorba kaşığı tozşekeri de ekleyin ve kaynatın. 2 çorba kaşığı unu çok az suda ezip, kaynayan süte ilave edin. Birkaç dakika daha pişirin. Tepsiye dökün. Soğuyunca, kare şeklinde kesip, ortasına kaymak ve ceviz koyarak servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.