Zeytinyağlı Kereviz Tarifi

Malzemeler

2 adet kereviz
2 adet patates
1 adet havuç
2 adet soğan
Yarım çay bardağı sıvıyağ
3 çorba kaşığı bezelye
1 çorba kaşığı tepeleme tozşeker
1/4 limon suyu
1 çay bardağı su
tuz

Zeytinyağlı Kereviz Yapılışı

Kerevizleri elma dilimi şeklinde doğrayalım.Aynı şekilde havuç ve patatesleri de doğrayalım. Soğanları piyazlık doğrayalım. Sıvıyağı tencereye aktarıp üzerine doğranmış soğanları ve havuçları katalım. Birlikte 2-3 dakika soğanlar pembeleşene dek kavuralım. Üzerine bezelyeleri ekleyelim. Ardından doğranmış kereviz ve patatesleri ekleyelim. Tozşekeri, limon suyunu, tuzu ve suyu ekleyelim. Kısık ateşte sebzeler yumuşayana dek hiç karıştırmadan pişirelim. Tencerede soğutup, servis yapalım.

.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.