Skordaki

Giriş Tarihi 13 Mart 2013, 00:00 Güncelleme 13 Mart 2013, 15:18

İÇİNDEKİLER

MALZEMELER:

1 baş sarmısak
Birer demet dereotu, maydanoz, nane, taze soğanın yeşil kısımları
Yabani turp otu
Radika
1 adet kıvırcık salata
Zeytinyağı
Nar ekşisi, limon suyu
Tuz

YAPILIŞI:

Kabukları soyulmuş sarmısakları, dereotunu, maydanozu, naneyi, dilediğiniz miktarda yabani turp otunu, radikayı, yeşil soğanların yeşil kısımlarını, kıvırcık salatayı blendırdan geçirin. Karışımın yoğunluğunu ayarlamak için dilediğiniz miktarda zeytinyağı ekleyin. Damak tadınıza göre limon suyu ve nar ekşisi ekleyin. Tuzunu ayarlayıp, soğuk servis yapın.