Fırında Mantarlı Tavuk Tarifi

Malzemeler
1 paket kremalı mantar çorbası
500 gram kuşbaşı tavuk eti
1 su bardağı mantar
2 adet rendelenmiş kabak
2 adet havuç
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
1 kahve fincanı zeytinyağı
Yarım demet dereotu
Tuz,
karabiber,
kırmızıbiber

Fırında Mantarlı Tavuk Yapılışı
Tavuk etini ve mantar çorbasını bir kaba alın. Üzerine mantar, tuz ve karabiber ekleyip harmanlayın. Fırın tepsisine yayın. Üzerine kabak ve havucu rendeleyin. Zeytinyağı gezdirin. Orta ısılı fırında pişirin. Fırından aldıktan sonra üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Kırmızıbiber

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.