Makarna Pastası Tarifi

Malzemeler
6-7 su bardağı su
1 paket spagetti
1 tatlı kaşığı tuz
2 çorba kaşığı zeytinyağı
250 gram beyaz peynir
50 gram kaşar peyniri
Yarım demet maydanoz

Makarna Pastası Yapılışı
Bir tencereye 6-7 bardak su koyup kaynatın. İçine ikiye bölünmüş makarnayı, tuz ve 1 çorba kaşığı zeytinyağını katıp 12 dakika haşlayın. Sonrasında makarnanın suyunu süzün. Yapışmaz yüzeyli tavaya, kalan 1 çorba kaşığı zeytinyağını koyup, üzerine makarnanın bir bölümünü döşeyin (veya fırın tepsisi de olabilir). Peynirleri bir kabın içine rendeleyip, ince kıyılmış maydanozla karıştırın. Karışımı tavadaki makarnaların üzerine yayın. Son olarak kalan makarnayı döşeyin ve üzerini başka bir tavayla veya kapakla kapatın. Ocak üzerinde iki yüzü de kızarana dek pişirin (tavada pişirildiğinde yemeği ters-yüz etmek daha kolaydır). Fırın tepsisi kullanırsanız, önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirip, sıcak olarak servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.