Kelebek Makarna

MALZEMELER:
Mor lahanalı makarna hamuru
Pancarlı makarna hamuru
Cenova usülu petso sos için:
1 ya da 2 diş sarmısak
50 gram dolmalık fıstık
125 gram fesleğen (saksıda büyümekteolan ufak tere yapraklarını ve keten tohumu filizlerinin ufak yapraklarını kullandım)
1 su bardağından 1 parmak eksik sızma zeytinyağı
Üzerine:
Rendelenmiş parmesan peyniri
YAPILIŞI:
Mor lahana ve pancarlı hamurun birleşmesinden oluştu. Kelebek makarna şekli vererek kuruttum.

Cenova usulü pesto sos:
Sarmısağı ezip diğer malzemelerle karıştırıp, sosu hazırlayın. Makarnaları hafif diri kalacak şekilde haşladıktan sonra servis tabağına alın. Sosu üzerine gezdirin. Parmesan peyniri serperek servis yapın
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.