Arap aşı Çorbası Tarifi

Malzemeler

1 adet bütün tavuk
1.5 litre su
2 çorba kaşığı un
Yarım kahve fincanı sıvıyağ
2 çorba kaşığı kırmızı tozbiber
1 çorba kaşığı pulbiber
1 çorba kaşığı salça
2 adet kesmeşeker
Tuz

Arap aşı Çorbası Yapılışı

Tavuğu bir buçuk litre suda iyice haşlayın. Daha sonra kemiklerini ayırıpdidikleyin. Bir tencerede 2 çorba kaşığı un ve yarım kahve fincanı sıvıyağı kavurun. Salça ve kırmızıbiberleri ilave edin. Tavuk suyunu da ekleyin. Tuz ve şekeri katın. Kaynadıktan sonra etleri ilave edin. Yanında hamuru ile servis yapın.

Hamur için:

3 su bardağı su, 3 çorba kaşığı un, 1 çorba kaşığı nişasta ve yarım tatlı kaşığı tuzu, muhallebi kıvamı alana dek pişirin. Fazla derin olmayan bir kalıba dökün. Soğuduktan sonra baklava dilimi gibi kesin. Çorbanın yanında küçük tabaklarda servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.