Gendime Çorbası Tarifi

Malzemeler
1 çay bardağı yarma
1 çay bardağı nohut
1 çay bardağı
kuru fasulye
1 su bardağı süzme yoğurt
4 su bardağı su
1 adet yumurta
1 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı tereyağı
Tuz
Karabiber
Nane

Gendime Çorbası Yapılışı

Yarma, nohut ve fasulyeyi akşamdan ıslatın. Ertesi gün bu malzemeleri birlikte haşlayıp, süzün. Yoğurdu çok az suyla inceltin. Yumurta ve un ilave ederek karıştırın. Haşlanmış malzemeleri ve suyu bu karışıma ekleyin. Çorbanın kesilmemesi için, kaynayana kadar sürekli karıştırın. Tuz, karabiber ekleyin. Ayrı bir yerde tereyağını eritin. Naneyi yağda yakıp, çorbanın üzerine gezdirerek servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.