Tahıl Çorbası Tarifi

Malzemeler

1 kahve fincanı aşurelik buğday
1 kahve fincanı nohut
1 kahve fincanı yeşil mercimek
1 çorba kaşığı tepeleme tereyağı
1 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı domates salçası
2 adet domates
6 su bardağı su
Tuz
Karabiber

Tahıl Çorbası Yapılışı

Buğday ve nohudu bir gece önceden ıslatın. Ertesi gün buğday, nohut ve mercimeği ayrı ayrı haşlayın. Tereyağını tencereye alıp eritin. Un ilave edip kavurun. Salça ve küp doğranmış domates ekleyip, kavurmaya devam edin. Su, buğday, nohut ve yeşil mercimek ekleyip pişmeye bırakın. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Sıcak olarak servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.