Cağ Kebabı Tarifi

Malzemeler
Yedi buçuk kg kemiklerinden
sıyrılmış koyun eti
Yarım kg soğan
3 çorba kaşığı karabiber
75 gram kalın tuz
Servis için:
Domates, sivri biber,
soğan, limon

Cağ Kebabı Yapılışı

ETLERİ döner etinden daha kalın olacak şekilde açın. Kalın tuz ile tuzlayıp bir gece bekletin. Soğanı rendeleyin ve karabiberle karıştırın. Etleri bu soğanlı karışıma bulayın. Küçük parçalardan başlayarak etleri şişe takın. Cağ kebap ocağında pişmeye bırakın. Kızarmaya başlayınca cağ denilen küçük şişlere saplayıp bıçak ile yatay olarak kesin. Kömür ızgarasında biraz daha pişirin. Domates, sivri biber, soğan ve limonla birlikte sıcak olarak servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.