Sarmısaklı Kereviz Tarifi

Malzemeler
1 kg kereviz
2 baş sarmısak
2 adet limonun suyu
1 tatlı kaşığı tuz
1 su bardağı su
3 çorba kaşığı zeytinyağı

Sarmısaklı Kereviz Yapılışı

KEREVİZLERİ soyup halka halka doğrayın. Sarmısakları soyup 1-2 parçaya bölün. Kereviz ve sarmısakları limon suyunun içine koyup bir süre bekletin. Sonrasında kerevizleri tek tek çıkarıp tencereye dizin. Aralarına sarmısakları yerleştirin. Kalan limon suyunu da üzerine gezdirerek dökün. Suyunu ve 3 çorba kaşığı zeytinyağını ekleyin. 1 tatla kaşığı tuzu ilave edip çok ağır ateşte, kerevizler yumuşayana dek pişirin. Sıcak veya soğuk servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.