Deniz Börülcesi Kavurması

MALZEMELER:
Yarım kg deniz börülcesi
2 adet soğan
3-4 diş sarmısak
2-3 çorba kaşığı sızma zeytinyağı
1 adet yumurta, tuz
YAPILIŞI:
Deniz börülcelerini ayıklayıp, hafif diri kalacak biçimde haşlayın. Suyunu süzün. Bir tavada zeytinyağı ile yemeklik doğranmış soğan ve sarmısakları pembeleştirin. Deniz börülcesini de tencereye ilave edin. Tuzunu ayarlayın. Dilerseniz üzerine yumurta kırıp, biraz daha pişirin.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.