İstediğim erkeği baştan çıkarırım

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ocak 2011 Güncelleme 17 Ocak 2011, 00:00
İstediğim erkeği baştan çıkarırım

İÇİNDEKİLER

Boşanmış güzel bir kadınım! İstediğim erkeği baştan çıkarabilirdim fakat ben, 10 yaş büyük birine kendimi kaptırdım. Bana çok güzel bir hayat sundu, şimdi de sebepsiz yere, ayrılmak istiyor.
Bunu duyunca çıldırdım.. Sırf onu kaybetmemek için çocuk doğurmayı planlıyorum! Acaba daha mı mutlu olurum?

CEVAP
KESİNLİKLE hayır! Aslında bu gerçeğin sen de farkındasın ama hırsından doğru düşünemiyorsun bile! Seni istemeyen biriyle ne şartta olursa olsun, mutlu olman zor! Boş ver, sen akıllı davran ve sakin ol. Belki o ileride verdiği bu karardan dönebilir!
Ama sen böyle üstüne gidersen, hiç şansın kalmaz bunu bil! Çünkü anladığım kadarıyla biraz, asi bir yanın var! Umarım her şey gönlünce olur!

YANLIŞ ARKADAŞLAR
BEN kendimi bildim bileli yanlış arkadaşlıklar kurdum. Hepsinin ya ruhsal sorunu var ya da parçalanmış aile çocukları.. Bu tarz kişilerle daha iyi anlaşıyorum. Neden acaba?
Bir anormallik mi var?

CEVAP
SANIRIM senin de kendi içinde çözemediğin bir takım büyük sorunlar var ve bu tarzda arkadaşlarının seni daha çabuk kabul edeceğini sanıyorsun.. Ama yanıyorsun! Kimseyi sosyal ya da ruhsal yöden eksiklerini hor gör demiyorum ama düzgün arkadaşlıklara da hayatında yer verebilirsin. Bundan sonra da kiminle olursan ol, kendine zarar gelmesine müsaade etme!

KALBİMİ KİMSE GÖRMÜYOR
Ablacığım ben kendimi hiç beğenmiyorum. Hiç güzel değilim! Ve bu yüzden sadece msn'den yazışarak arkadaşlık kurabiliyorum. Birilerinden hoşlanıyorum ama beni görünce beğenmiyorlar, sonra yalnız kalıyorum. Bu çok gücüme gidiyor.. Çok mutsuzum. Çirkin görüntümün altındaki, bu güzel kalbi neden kimse önem vermiyor?
CEVAP
SEGİLİ kızım sakın böyle şeyleri dert etme! Senin o güzel kalbin, bence yüzünde senin gördüğün kusurları örtecek kadar değerli! Bunun farkında olman da sana doğru yolu gösterir merak etme! Bir kaç talihsizlik yaşadın diye de lütfen umutsuzluğa kapılma! Mutlu olman için çok sebebin var unutma! Her şey gönlünce olsun!