SELÇUK YULA

SELÇUK YULA

Tarihi 27 Ocak 2010

Emre'nin yerine Özer oynamalı!

* Önder'e yeni transfer gözüyle bakabilir miyiz? Takıma faydalı olacak mı?
Kesinlikle Fenerbahçe'ye faydalı olacaktır. Her zaman söylüyorduk, Önder gittikten sonra Fenerbahçe'ye stoper lazım diye. Önder'in geri dönmesiyle bence bu sorun halledildi. Artık ne hata yapmışsa da geçmişte kaldı. Kendisinin de ileriye bakması lazım. Keşke daha önce affedilseydi de Antalya kampına katılsaydı. Ancak ben Sivas maçında görev alacağını zannetmiyorum.

* Cezalı Cristian'ın yerine Selçuk Şahin'in oynaması kesin gibi. Sizce diğer cezalı futbolcu Emre Belözoğlu'nun yerine kim forma giyer? Deniz ile Mehmet Topuz'dan birinin görev alacağı söyleniyor...
Şimdi Cristian'ın yerine Selçuk'un oynaması kesin. Ben Daum'un yerinde olsam Emre'nin yerine Özer Hurmacı'yı oynatırım. Alex'in hemen arkasında çok daha faydalı olur. Ama benim aldığım bilgilere göre Mehmet Topuz daha fazla ağırlık kazanmış gibi. Sanırım kesin bilgiye maç saatinde ulaşacağız.

* Hafta sonunda oynanacak Sivasspor maçı hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Nasıl bir maç bekliyorsunuz?
Zor bir maç olacak. Sivasspor'un şiddetle puana ihtiyacı var. Ayrıca Fener'de 4 de cezalı futbolcu var. Fenerbahçe en büyük sıkıntıyı orta sahanın göbeğinde Cristian-Emre ikilisinin olmayışında hissedecek. Çünkü bu ikili takımın en oturmuş bölgesinde forma giyiyorlar. Cristian ve Emre, Aurelio- Appiah ikilisinden sonra Fenerbahçe'ye en çok faydası olan futbolcular oldular. Sivas'taki iklim koşullarını da gözardı etmemek gerekir. Ancak takımın kazanma azmi, fizik-kondisyon olarak da iyi durumda olması yine de Fener'i bir adım öne çıkartıyor.