Tarihi 5 Ocak 2015

Arda Turan yeter artık

Ne zaman İspanya'dan gelse bir Arda fırtınası kopup gidiyor. Yaşayan en iyi 100 futbolcudan biri olması, ünlülerle olan yakın ilişkileri ve aşk haberleriyle Türkiye gündeminden düşmüyor. Tamam, Türkiye'nin son dönemde yetiştirdiği en büyük futbolculardan biri, şu an İspanya'nın en önemli takımlarından Atletico Madrid'e top oynuyor. Fakat şunu unutmamak lazım Arda Turan son dönemde işinden çok magazinsel hayatıyla konuşulmaya başlandı.
Bu ne kadar onu ünlü bir yıldız yapsa da büyük bir çöküşün habercisi.
Dünyadaki futbol yıldızlarıyla kıyaslama yaparsak, Arda'dan bir David Beckham imajı, Ronaldo'nun futbolu, Messi'nin erişilmez rekorları, Zlatan İbrahimoviç'in şov futbolunu bulamazsanız. Arda'yı Arda yapan ne peki ? Bizim Türk dahi yıldızımız Türkiye'de hep magazinsel yaşadığı aşklarla gündemde kaldı. Şimdiye kadar da hep magazin basınından beslendi. Arda, sempatik, güler yüzlü herkes tarafından seviliyor ama inanın sempatiklik artık antipatikliğe dönüşmüş durumda.
Her TV kanalında, her gazetede Arda Turan var. Gündemden düşecek gibi oluyor. Hoop magazinsel bir haberle yine gündemde. Artık Arda'ya doyduk.
Hele geçtiğimiz gün "Hülya Avşar Show"da eski nişanlısı Sinem Kobal hakkında söyledikleri... Bence çok gereksizdi. 1.5 sene önce bitmiş bir ilişkiyi hala kendisi gündemde tutuyor. Sonra da bizler yazınca ben o şahısla anılmak istemiyorum diyerek bizleri suçluyor.
Ben de artık Milli Futbolcumuz Arda Turan'a şunu söylemek istiyorum her fırsatta magazin gazetecilerini suçlamayı bıraksın aynaya dönüp kendisine baksın…
***

YILBAŞI ANALİZİ
2015'in ilk haftasındayız. Acısıyla tatlısıyla 2014'i geride bıraktık. Yılbaşı gecelerini hiç sevmem ama işim gereği çıkmak zorunda kaldım. Zaten İstanbul trafiği malumunuz. Bir yerden bir yere gitmek saatler alıyor. Beşiktaş Belediyesi Etiler'de Kenan Doğulu konseri düzenlendi. İlk durağım burasıydı. Tabi Taksim ve Nişantaşı'ndaki kutlamalar iptal olunca halk buraya akın etmişti. Etiler'in ünlü mekanları Fenix, Nusr-et, BigChefs, Mado ve Saray'ın bu durumda yüzleri iki kat gülmüştü. Etiler'den Bebek'e indim. Her zamanki gibi Bebek'in kalbi mekanlar Chilai ve Lucca iğne atsan yere düşmez. Yurt dışına gitmeyen ünlüler bu iki mekanda eğlencenin tadını çıkarıyordu.
Şehrin her köşesinden trafik çevirmeleri var. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim trafik polisleri neden hep arabaları yolun ortasında durdurup alkol kontrolü yapar.
Bu duruma İstanbul Trafik Şube Müdürü'nün bir çözüm bulması lazım. Çünkü bu durum trafiğin iki kat artmasına neden oluyor. Bebek, Arnavutköy ve Etiler'de zaten trafik yoğunken polislerinde böyle bir uygulama yapması şaşırtıcı. Neyse Bebek'ten sonra Desibel, Albüm, Reina ve Angelique'ye uğradım. Genelde bu mekanlarda yabancı müşteriler ağırlıkta herkes eğlencenin tadını çıkartıyordu. Yılbaşı gecesinde eğlenenler için en büyük çile ise taksiciler oluyor. Daha arabaya binmeden, taksi şoförü nereye diye soruyor. Beğenmiyorsa almıyor. Ya da iki katı para istiyor. İşte 2014 ün son dakikalarında kulüplerdeki durum böyleydi. Bakalım 2015'de neler göreceğiz.


HAFTANIN FiLMi: Yusuf & Yusuf
HAFTANIN DİZİSİ :
Karadayı
HAFTANIN MEKANI :
Reina
HAFTANIN RESTORANI :
Sabahat Beyoğlu
HAFTANIN GÜNDEMİ :
Naz Elmas'la Emre Kramer'in yılbaşı günü sürpriz evliliği.