Tarihi 19 Nisan 2014

Ceyhun Yılmaz'ın büyük aşkı

Yıllarca onu radyo kanallarında dinledik. Birbirinden güzel şiirleri ile gönüllerde taht kurdu. Siz ona hem oyuncu, hem radyocu hem de şair diyebilirsiniz. Hem de sosyal medya konusunda bir guru denilebilir. Bir çoğunuzun daha şimdiden Ceyhun Yılmaz dediğini duyar gibiyim.
Geçtiğimiz günlerde Ceyhun Yılmaz'ı yakından tanıyan bir arkadaşımla uzun bir sohbete koyulduk. Havadan sudan konuşurken, söz Ceyhun Yılmaz'a geldi.
Yılmaz'ın ne kadar temiz kalpli, ince düşünceli, adam gibi adam olduğunu uzun uzun anlattı. Hatta Ceyhun'u tanıyanlar tanıdıkça daha çok sever ve bağlanırmış ona...
Bu kadar çok övgü alan bir ismin yalnız kalması mümkün değildir, hemen sordum ben de "Ceyhun'un hayatında biri var mı?" diye… Yıllar önce yaşadığı bir aşktan bahsetti arkadaşım. Ceyhun, eski aşkını o kadar çok seviyormuş ki anlata anlata bitiremedi arkadaşım. O kişi de Türkiye'nin en ünlü isimlerinden biriymiş.
Hatta şu sıralar çok önemli bir kanalda popüler bir dizide oynuyormuş Yılmaz'ın büyük aşkı.
Bu isim, yakın tarihte evliliğe gidecek bir ilişkiye başladığı için adını yazmıyorum. Ne de olsa yıllar önce yaşanmış bir aşk… Şimdi durduk yere kimseyi huzursuz etmeyelim ama şunu söyleyebilirim ki; Ceyhun'un içindeki aşk ilk günkü gibiymiş. Nasıl mı? Yıllar önce birlikte olduğu aşkının onu aradığı telefonu ve numarasını atmamış. Belki bir gün arar diye hattı açıkmış, eski model telefonuyla. Beni şaşkınlığa uğratan bu durum sizi de şaşırtmıştır. Nokia'nın en eski modellerinden olan telefon, bir gün eski aşktan gelecek arama ihtimali ile sürekli açık tutuluyormuş. Yıllardır da hiç kapatmamış. Eski aşkının bir derdi olur, ona ihtiyaç duyarsa o numaradan arayacağını düşündüğü için hep açık tutarmış. İşte Ceyhun Yılmaz'a o güzel şiirleri yazdıran AŞK hikayesi…

Sarpa SARAN işler

Son zamanlarda onun hakkında çok şey duymaya başladım. Hiçbirini yazmamıştım. Ancak bunu yazmaya karar verdim. Magazinsel yaşamdan uzak durmaya çalışan işadamı Sadettin Saran, özel hayatındaki mutluluğu iş hayatında da yakalamaya çalışıyor.
Saran Holding bünyesinde birden fazla radyo kanalı bulunan Saran'ın son dönemde çalışanları ile başı dertteymiş.
Dünyadaki ekonomik kriz sonrası birçok büyük şirket, ya küçülmeye ya da şirket birleşmelerine gidiyor. Krizden kurtulmak için de değişik çareler arıyorlar.
Sadettin Saran da şirketinde ufak çapta işten çıkartmalar yapmış. Fakat bu durum o kadar kolay olmamış. İşten çıkartılan çalışanlar Saran'a dava açmaya hazırlanıyorlarmış. Radyo ve reklam bölümünden 12 çalışan dava açarak özlük haklarını geri istiyorlarmış. Fakat bu durum Saran Grubu'nda işleri biraz karıştırmış.
Herkes diken üstündeymiş. Kulağıma gelenlere göre daha büyük çapta çıkartmalar olabilirmiş. Benden söylemesi…

Torbalarından kurtuldu

Bir yarışma programında jüri üyeliği yaparak daha geniş kitlelere ulaşan ve adından sıkça söz ettiren Hakan Akkaya, magazin sayfalarında en çok haber olan modacılar arasında.
En son uyuşturucu davasında gözaltına alınan ve serbest bırakılan Akkaya'nın son dönemdeki moda başarıları Türkiye'den yurt dışına taştı. Akkaya ve ekibi, öyle bir sistem geliştirmiş ki; dünyanın her yerine yetişebiliyorlar.
Müşterileri Avrupa'nın neresinde olursa olsun, gidip ölçülerini alıyor, Türkiye'de dikimi gerçekleştirip teslim ediyorlarmış.
Yani anlayacağınız Hakan Akkaya hiç durmadan haftada 2-3 ülke gezip tasarımlarını farklı ülkelerde giydiriyormuş.
Fakat bu yorucu durumdan dolayı göz altı torbaları oluşan Hakan Bey, geçtiğimiz gün Fulya'da özel bir hastanede estetik operasyon geçirmiş. Gözaltı torbalarını aldıran Akkaya, önümüzdeki günlerde de fazla yağlarından da kurtulacakmış.