Tarihi 8 Nisan 2014

Yine bir sürpriz mi?

Geçtiğimiz sene sürpriz bir ilişkiye yelken açan yönetmen Hamdi Alkan ile oyuncu Selen Görgüzel aşkını ilk bu köşede okumuştunuz. İkilinin ilişkilerini yazmamın ardından ünlü çift de birlikteliklerini itiraf etmişlerdi.
Hatta 6 ay önce Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel'in imam nikahı kıydıkları dahi konuşulmuştu. Birlikteliklerini gözlerden uzak yaşayan ikili, yine herkesi şaşırtarak bir sürprize daha mı imza attı? Geçtiğimiz Cuma günü İtalya'dan bir arkadaşım aradı. Arkadaşım bir iş için Roma'daki Türk Konsolosluğu'na gitmiş.
Orada Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel'i görmüş. Bildiğiniz gibi ünlü isimler arasında yurt dışındaki Türk konsolosluklarında evlenmek son dönemde moda. Böyle olunca benim de aklıma "Acaba evlendiler mi?" düşüncesi geldi.
Bu olayın detaylarını öğrenmek için hem Selen Görgüzel'i hem de Hamdi Alkan'ı aradım… Fakat telefonları kapalıydı. İkili Roma'dan dönüp Bodrum'a tatile gitmişler… Öğrendiğime göre şu an için bir evlilik söz konusu değilmiş. Fakat ünlü çift her an bir sürprizle karşınıza
çıkabilir… Benden söylemesi…

Futbol aşkına İspanya seyahati
Son zamanlarda ayrılacakları konuşulan Tolgahan Sayışman ile Selen Soyder ikilisi Çekmeköy'de birlikte oturdukları villadan taşınmaya karar vermişlerdi. Selen Soyder, Nişantaşı'ndaki bir daireye taşınırken; Sayışman Çekmeköy'deki villada oturmaya devam etmek istemişti.
Duyduğuma göre kararını değiştiren Tolgahan Sayışman da Çekmeköy'den ayrılıp, Etiler veya Nişantaşı taraflarına taşınmayı planlıyormuş.
Evleri ayırdıkları için, ayrıldıklarına dair çıkan dedikodular ise tamamen asılsızmış.
Geçtiğimiz günlerde İspanya'ya giden iki sevgilinin aşkları doludizgin devam ediyormuş.
Atletico Madrid'de futbol hayatına devam eden Arda Turan'ın yakın arkadaşı olan Sayışman, Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Maçı Barcelona ile Atletico Madrid maçını izlemeye de sevgilisi ile birlikte gitmiş.
Heyecanlı maç sonrası, Madrid'e geçen ikili, burada da Real Madrid ile Borussia Dortmund maçını izlemişler. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Tolgahan Sayışman futbol aşkını sevgilisi Selen Soyder'e tam anlamıyla aşılamış.
Anlayacağınız İspanya tatili sevgililerin aşkı
tam gaz sürdüğünün ispatı gibi …

İpek Ayaydın'ın korku dolu anları
Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Yalçın Ayaydın'ın kızı İpek Ayaydın evlilik hazırlıkları yapıyor. İşadamı Talat Abdik ile hayatını birleştirmeye hazırlanan İpek Ayaydın; geçtiğimiz gün Nişantaşı'ndaki Shopi go The Loft mağazasına İlkbahar-Yaz koleksiyonlarını bakmaya gitmiş. Keyifli bir bahar alışverişi planlayan Ayaydın, burada kötü bir sürprizle karşılaşmış.
Mağazanın bulunduğu kata asansörle çıkmak isteyen İpek Hanım, asansör bozulunca içeride mahsur kalmış. Büyük bir panik yaşayan Ayaydın'ın imdadına çalışanlar koşmuş.
Kapalı yerlerde kalma korkusu olarak bilenen 'klastrofobi'si olan İpek Hanım, dakikalar sonra asansörden çıkmış.
Büyük bir korku yaşayan İpek Ayaydın, yaşadığı şoku atlatınca kendini alışverişe vermiş.
Hayli yüklü bir alışveriş yapan Ayaydın, yaşadığı şokun da etkisiyle alışverişin dozunu
biraz kaçırmış...

HAFTANIN ENLERi
HAFTANIN FİLMİ:
Nuh 'Büyük Tufan'
HAFTANIN DİZİSİ: Not Defteri
HAFTANIN MEKANI: Delicatessen
HAFTANIN RESTORANI: Naif Karaköy
HAFTANIN GÜNDEMİ: Melo ile Emre Belözoğlu arasındaki ilginç dialog

GÜNÜN SÖZÜ:
Bir şeyi kaybedeceğinizi anladığınız zaman çok seversiniz.
(The Grifters)