Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 24 Ekim 2015

Doktorun böylesi!

Herkes dertli, ben de 'mutluluğun resmini' paylaşmak istedim. 43 yaşındayım, markette çalışıyorum. Ayağımı kırdım, Şişli Etfal'de fizik tedavi gördüm. Bu gün son seansımdı, baktım bir doktor hanım küçücük bir çocuğa masaj yapıyor. Ne kadar güzel davrandığını mümkün değil anlatamam. Doktor ablanın adı Hikmet Adak'mış. 60 küsur yaşında bir melek. Devlet hastanelerinde genellikle itilip kakıldığımız için insan inanamıyor. Apdullah Akçay

S.U. CEVAP; Şaşırdığınız davranış şekli, dünyadaki tüm doktorlar için bir görev mecburiyetidir desem de söylediğime zerre kadar inanmıyorum. Haklısın Apo kardeş, Hikmet hoca gibileriyle hele de devlet hastanelerinde karşılaşmak büyük olay.

NEDENİ YOĞUNLUK
Tabii bunun tek bir nedeni var; İstanbul'un nüfusu 20 milyon. Yetmiyor, Anadolu'nun en ücra köşesinden bile tedaviye geliyorlar. Bir doktor düşünemiyorum ki, bu trafikte hastaneye varsın, bu kadar hastaya baksın ve tebessüm edecek hali kalsın!

MERHUMUN ARKASINDAN...
Memduh
Ün'ü kaybettik, millet hala konuşuyor. Adamın ne kadar iyi bir sinemacı olduğunu değil, Fatma Girik'le nikahsız yaşadığını. Benim de bir hayat arkadaşım var. Eşim, boşanmak istemediği için kadın yıllardır 'metres' durumunda. Ne yapalım yani, genç yaşta yanlış hatunlar çıkmış karşımıza. Rumuz; Kalamışlı

S.U. CEVAP; Bizler çevremizi genellikle 'kendi yaşam şekillerimize göre' eleştiriyoruz. Örneğin siz, hayat arkadaşınızla evli olsaydınız böyle düşünür müydünüz? Ya da, ayrı yaşadığınız ve boşanmayı kabul etmeyen karınız acaba bu konuda ne der? Sanmıyorum ki Fatma Girik'in tarafında dursun. İdeali mi? Her şartta tarafsız olabilmek tabii.