CANLI YAYIN
Selda Uskan
SELDA USKAN

Yüreklerimiz taş olmuş

Eklenme Tarihi 14 Haziran 2016
Selda hanım biliyorsunuz, Samsun'da ikinci kattan bir bebek düştü, yaşlı bir amca da ilgilenmedi. Adamcağıza etmediğimiz küfür kalmadı. Meğer küçük kızı görmemiş! Az önce sosyal medyayı okudum isyan ettim. Hala diyorlar ki, "Hacı dayı bırak bu işleri tepki alınca tornistan ettin di mi!" Benim de yaşlı babam var. Acaba karşındakine inanmak bu kadar zor mu? Rumuz; Neriman

S.U. CEVAP; Toplum olarak daha şüpheci olduğumuz gerçek. Ama sözünü ettiğiniz insan modeli, şüpheciliği ruhuna kazıyanlardan! Mesela tersi olsaydı, o yaşlı adam küçük kızı koşup kucaklasaydı bu kez de derlerdi ki "Hacı dayının mutlaka çıkarı vardır!"

KENDİMİZ GİBİ BİLİRİZ
Sonuçta bir insan, olayları hiçbir analiz yapmadan sadece kendi içsel dürtüsüyle değerlendiriyorsa ve anlatılana inanmıyorsa, bu onun doğrudan kendine inanmadığını gösterir. Eh o zaman da Allah akıl fikir versin, ne diyelim.

KIZIM YİNE AŞIK OLACAK!
Selda Hanım 17 yaşında kızım var, her yaz en az üç kere aşık oluyor. Sonra okul başlıyor bizimki oğlanları unutamadığı için, kafasına ders girmiyor. Alanya'da yazlığımız var. Üç ay kalıyoruz. Turistler de geliyor malum. Kızım mutlaka birine tutuluyor. Gülmeyin ama "İngilizcesini ilerletir" diyerek karşı koymadım. Şimdi yaşı büyüyor, ne yapacağımı bilmiyorum. Rumuz; Boy frend

S.U. CEVAP; Perran Kutman anlatmıştı, kızınızla aynı yaştayken o da sık sık aşık olurmuş. Ve olan biteni günlüğüne şöyle yazarmış; Pazartesi; "Allah'ım Mehmet ne kadar yakışıklı bir çocuk, hayatımın tek aşkı olacak!" Çarşamba; "Bu Mehmet ne uyuz şeymiş yav!" Cuma; "Ömer... Ömer... Ömer... Hayatıma hoş geldin!"