CANLI YAYIN
Selda Uskan
SELDA USKAN

Gençler tuzağa düşmeyin

Eklenme Tarihi 04 Eylül 2016
Selda Hanım sinirim geçmeden mailimi yayınlayın. Dün köşenizde 29 yaşında iki çocuk anası koskoca bir kadın '22 yaşındaki üniversite öğrencisi ile evlenmekten' söz ediyor ve utanmadan diyor ki, "Ailelerimiz bize ev açsın yoksa çocukları bırakıp kaçacağız!" Aynı şekilde benim oğlumu da kadının biri kandırdı. Şimdi torunuma ben bakıyorum, oğlum perişan. Çünkü gelin hanım başka bir adamla kaçtı. Gençler, lütfen böyle tehlikeli kadınlara güvenmeyin! Rumuz; Fatoş F.

S.U. CEVAP; Fatoş Hanım, yaşadıklarınıza üzüldüm, özellikle annesiz büyüyecek olan torununuza. Ama bakarsınız döner gelir, oğlunuzdan ayrı da olsa çocuğuna sahip çıkar.

GERÇEK AŞK DA OLABİLİR
Dünkü okuruma gelince, arada yaş farkı var ama belki de gerçekten birbirilerini sevmişlerdir. Örnek isterseniz; Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan... Ve gayet iyi giden bir beraberlikleri var. Bu yüzden herkesi aynı kefeye koymayalım.

EVLENMEMİ İSTEMİYORLAR
Selda Hanımefendi, bendeniz 73 yaşında Kahramanmaraşlı bir beyim. Eşimi 6 ay önce kaybettim. Şimdi eş dosta yeniden evlenmek istediğimi söyledim. Kendim de buldum bir tane ama anlaşamadık. 3 oğlum, iki gelinim var. Yeniden izdivaç yapmama oğlumun ikisi karşı. Gelinlerimin hepsi. İki adet evim var, gelen kadının bu evlere ortak olmasından korkuyorlar. Açıkçası kendime münasip eş arıyorum. Selamlar, hürmetler... Rumuz; İkinci bahar

S.U. CEVAP; Benden de size selamlar ve hürmetler... Evlenmek en doğal hakkınız. Hayat yalnız geçmez. Yanınızda bir ses ve bir nefes şart. Ama şunu anlayamıyorum, refikanız hanımefendi gideli henüz 6 ay olmuş, insan hiç mi yas tutmaz? Zaten bunu anlayabildim gün, erkeklerin şifresini de çözmüş olacağım!