Profesyonel oyuncular da 3 günde bir maç oynamaya alışkın olmalılar. Beşiktaş maça çok etkili başlamadı.
Ancak Gökhan Töre gibi takımını sırtlayan bir oyuncuya sahip.
Bence takımın kahramanı oldu. Gökhan'ın golü kilidi açtı ve ondan sonra fark açıldı. Olcay'ın golünde Demba Ba'nın ne kadar önemli ve kaliteli bir oyuncu olduğunu gördük.
NECİP JOKER GİBİ
Necip gerçekten de joker gibi.
Aslında dün stoper oynayacaktı.
Ama maçtan önce Serdar ısınırken sakatlanınca Bilic hemen onu savunmanın sağına çekti.
Necip hem disiplinli hem de gerçek profesyonel... Beşiktaş sonuçta 3 puanı alarak yeniden zirveye çıktı.
Hem lig hem de Avrupa'da yoluna devam ediyorlar. Gelen liderlik, Brugge maçı öncesi müthiş bir motivasyon oluşturacaktır.
RAHATLAMA OLACAK
Beşiktaş inşallah Brugge'ü eleyecektir... Eğer işler yolunda giderse takımda müthiş bir mental rahatlama olacaktır. Çünkü çeyrek final çok önemli bir hedef. Bu da Fenerbahçe derbisine çok olumlu yansıyacaktır.
Hem moral hem de motivasyon olarak.
Kaleci Cenk dün de başarılı bir maç çıkardı. Drenthe'nin attığı golde
yapacak hiçbir şeyi yoktu.