Feyenoord asla Beşiktaş'tan kaliteli değildi.
Beşiktaş'ta orta sahanın dinamosu yine Atiba'ydı. Zaten ilk maçta da turun geçilmesinde önemli rol oynadı. Mustafa Pektemek'in çalışkanlığı ve Demba Ba'nın buna eklenmesi zor maçı kolaya çevirdi.
BU MAÇ ÖLÇÜ DEĞİL
Maçın çok tempolu olduğunu söyleyemem. Bana göre temposuz bir oyundu. Beşiktaş'ın bu galibiyete rağmen defanstaki problemleri devam ediyor. Bunu dengeleyen Atiba oluyor.
Defansa mutlak surette bir transfer lazım. Ersan Gülüm'le Franco uyumlu bir şekilde ligi götüremez. Ancak Feyenoord maçları ölçü olmamalı. Beşiktaş daha iyi futbol oynamalı.
Toplu ve topsuz oyunda daha etkili bir görüntü çizmeli. Ben camiaya hayırlı olsun diyorum.
Ancak önümüzdeki maç çok önemli. Birbirinden zorlu rakiplerden biriyle oynayacak. Buna rağmen en azından UEFA Ligi'ni cebine koyan bir Beşiktaş var. Bu da çok sevindirici.