CANLI YAYIN
Lütfi Albayrak
LÜTFİ ALBAYRAK

Sen beni artık sevmiyorsun

Eklenme Tarihi 07 Haziran 2016
İlgiye ve şefkate ihtiyacı olduğunu ancak endirek olarak söyleyebilen ve kesinlikle bir kadına ait sözdür aslında. Bu lafı duyan karşı tarafın kesinlikle çok sevdiğini sadece söylemekle kalmaması bunu hareketleriyle, sarılmasıyla öpüşüyle hissettirmesi gerekmektedir. Ancak öyle toparlar feminen bünye kendisini.
Bu kelime favori trip cümlesi. Sonra da kavga başlar. Bu sözcük duyulduğu zaman insanın kendine "Kaç oğlum kaç hemen uzaklaş bu buradan" şeklinde telkinde bulunması gereken cümle. Bu cümlenin arkasından hayırlı kelimeler geldiğine pek rastlanılmamıştır.
İlişkinin başlangıç evrelerinde daha çok erkeğin dişinin kalbini kazanmak için yapmış olduğu birçok aktivitenin dişi bünye tarafından sanki her zaman olacakmışcasına algılanması da buna sebep olabilir. Karşı tarafın sevgisini kazanmanın, oturulan yerden temin edilemeyeceği erkek tarafından pek iyi bilinmektedir.
Haliyle o aranılan sevgi ve edinilmek istenen yer için bir kısım mücadeleler verilmek zorundadır. O mücadelelerden bir şekilde galip çıkılırsa ne mutlu, yok eğer çıkılamazsa tekrar başa dönülecektir.
Neticede tekrar tekrar başa dönülüp durulsa da bir yerden sonra emele ulaşılacaktır.
Bunu diyen bir erkek de olabilir ve bunu kendi arkadaşlarına (sevgilisine değil bakın!) söylüyor olabilir. Hazırlıklı olmak için, küfretmemek için sürekli sakin olmak mümkünse bu erkek kişinin aybaşı olduğu zamanlarda yanına yaklaşmamak gerekir.
- Sen artık beni sevmiyosun !
- Pardon ?
- Sevmiyosun beni artık soğudun benden.
- Aaarbiden hava soğuk ha.
- Al işte.
- Al bi sigara yak bakayım.
- Üüüüüfff.
- Sen kimsin yahu bu arada ?
- Mehmet ben meraba.
- Delirmişiz Memedim inceden ?
- Sevsin istiyorum insanlar beni abi. Ateşin var mı ?
- Var var al bakalım nerelisin sen Memedim ?
- Abi Ispartalı'yım.
- Benim otobüs geldi Memedim işe gitcez malum. Çok delirme buralarda dayak yersin bak.
- Al işte demiştim sevmiyosun beni.
- Len bırak git len !!
- (Başkasına döner durakta) Hmm sen seviyo musun beni? Sen sen sana diyorum lacivert pardesülü !

SOYGUN
Temel ile Dursun parasızlıktan ne yapacaklarını şaşırmışlardır.
Sonunda Dursun, Temel'e:
Ula Temel, haçan biz neden panka soymayruz?
Kisa yoldan köşeyi döneruz.
Temel:
- Ula hakkattende cüzel fikir.
Bunlar planlarını yaparlar.
Artık her şey hazırdır.
Bankayı soyarlar eve gelirler.
Dursun: Ula Temel, sayalum mi ne kadar para var?
Temel paralara şöyle bir bakar ki çok para var, en az 3 günlerini alacak.
Temel Dursun'a şöyle der:
- Ula Dursun bu kadar parayi saymak uzun sürer.
Biz en iyisi yarin bir gazete alalum, orda yazar ne kadar para olduğu.....

TUVALET
Ayşe teyze 3 yaşındaki torunu Mehmet'i elinden tutmuş, parka gezintiye götürmüş.
Biraz gezdikten sonra Ayşe teyze torununa;
-Oğlum tuvaletin gelince söyle olur mu? der.
Küçük çocuk biraz sinirli:
- Ya babanne zamanında söylesene şunu, yaptım bile.....

AlkışlıYorum
Eski kocamla yolları ayırdık eşyalar paylaşıldı, taşındım. Ama içimde hala bir umut, peşimden gelecek diyor. Eşyalar kamyondan iniyor, benimkinden bir mesaj, ben bir heves, bir umut telefona sarılıyorum, mesaj aynen şöyle: "Duvardaki saati sen mi aldın?"