Bu kelime favori trip cümlesi. Sonra da kavga başlar.
Bu sözcük duyulduğu zaman insanın kendine "Kaç oğlum kaç hemen uzaklaş buradan" şeklinde telkinde bulunması gereken cümle. Bu cümlenin arkasından hayırlı kelimeler geldiğine pek rastlanılmamıştır.
İlişkinin başlangıç evrelerinde daha çok erkeğin dişinin kalbini kazanmak için yapmış olduğu birçok aktivitenin dişi bünye tarafından sanki her zaman olacakmışcasına algılanması da buna sebep olabilir. Karşı tarafın sevgisini kazanmanın, oturulan yerden temin edilemeyeceği erkek tarafından pek iyi bilinmektedir.
Haliyle o aranılan sevgi ve edinilmek istenen yer için bir kısım mücadeleler verilmek zorundadır. O mücadelelerden bir şekilde galip çıkılırsa ne mutlu, yok eğer çıkılamazsa tekrar başa dönülecektir.
Neticede tekrar tekrar başa dönülüp durulsa da bir yerden sonra emele ulaşılacaktır. Bunu diyen bir erkek de olabilir ve bunu kendi arkadaşlarına (sevgilisine değil bakın!) söylüyor olabilir. Hazırlıklı olmak için, küfretmemek için sürekli sakin olmak mümkünse bu erkek kişinin aybaşı olduğu zamanlarda yanına yaklaşmamak gerekir.
- Sen artık beni sevmiyosun!
- Pardon ?
- Sevmiyosun beni artık soğudun benden.
- Aaarbiden hava soğuk ha.
- Al işte.
- Al bi sigara yak bakayım.
- Üüüüüfff.
- Sen kimsin yahu bu arada ?
- Mehmet ben meraba.
- Delirmişiz Memedim inceden ?
- Sevsin istiyorum insanlar beni abi. Ateşin var mı ?
- Var var al bakalım nerelisin sen Memedim ?
- Abi Ispartalı'yım.
- Benim otobüs geldi Memedim işe gitcez malum.
Çok delirme buralarda dayak yersin bak.
- Al işte demiştim sevmiyosun beni.
- Len bırak git len !!
- (Başkasına döner durakta) Hmm sen seviyo musun beni?
Sen sen sana diyorum lacivert pardesülü !
CEVAPLA BAKALIM
SORU 1: Bir kadın tanıyorsunuz ve hamile.
Sekiz çocuk sahibi, üçü sağır, ikisi kör, biri geri zekalı ve kadın da frengili. Bu kadına kürtaj önerir miydiniz? Bu sorunun cevabına bakmadan önce şu soruyu yanıtlayın.
SORU 2: Yeni bir lider seçme zamanı ve öyle bir an geliyor ki lideri sizin oyunuz tayin edecek. Üç aday var ve adaylarla ilgili gerçekler de şunlar: Kimi tercih edersiniz?
Aday A: Düzenbaz politikacılarla işbirliği yapar, falcılara danışır. İki metresi vardır.
Sigaralarını uç uca ekler ve günde 8 ila 10 martini içer.
Aday B: İki defa işten kovulmuş, öğlene kadar uyur. Kolejdeyken afyon içicisi ve her akşam 1 litreden fazla viski içer.
Aday C: Gözde bir savaş kahramanı. Vejeteryan, sigara içmez, nadiren bir bira içer ve karısını asla aldatmamıştır.
Bu adaylardan hangisini tercih ederdiniz?
Önce karar verin. Sonra aşağıdaki cevaplara bir bakın.
Aday A: Franklin Roosevelt Aday B: Winston Churchill Aday C: Adolf Hitler Bu arada ilk sorudaki kadına kürtaj yaptıysanız Beethoven'ı öldürdünüz.....
İlginç değil mi? Birisi için hüküm vermeden önce çok iyi düşünün. Bu notun devamını görmek için lütfen okumaya devam!.
Yeni birşeyi denemekten asla çekinmeyin...
Aklınızdan çıkarmayın... Amatörler Nuh'un
Gemisi'ni, profesyoneller Titanik'i inşa etti.
KARAYOLLARI
Temel, Karayolları Müdürlüğü'nde işe alınmıştır.
Görevi ise yollardaki çizgileri çekmektir.
Temel'e bir kutu boya ve fırça verilir.
Temel çizgileri çekmeye başlar. Bir gün amiri gelir ve çizelgeye bakar "1. gün 500 metre, 2. gün 300 metre, 3. gün 150 metre, 4. Gün 100 metre.." "Temel", der.. "Her gün gittikçe tembelleşiyorsun galiba?" Temel cevap verir: "Aksine amirum daha çok çalışayrum, lakin gün geçtikçe boya kutusundan daha fazla uzaklaşayrum."
ALKIŞLIYORUM
Çalıştığım şirkette, iki arkadaşımın konuşmasına şahit oluyorum. Biri diğerine soruyor; "Hürrem'in çocuğu kız mı olacak yoksa erkek mi?" diye. Beni benden alan cevap geliyor
diğerinden; "Eli ayağı düzgün olsun da..."
Kız dünkü durum iletisine "Hayatı tesbih yapmış sallıyormuşum" yazmış. Bugünse "Hayat çok acımasız" yazmış. Tesbih koptu herhalde :)