İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 15 Şubat 2015

Bravo İsmail hoca!

Son haftalarda alışık olduğumuz gibi yine tempolu ve istekli maça başlayan bir Fenerbahçe vardı sahada. Bunun sonucunda da Kuyt'ın akıllı pasında son haftaların en çok eleştirilen oyuncusu Emenike ile Sarı-Lacivertiler 1-0 öne geçti. Golden sonraki 7-8 dakikalık bölümde yine Fenerbahçe sahada istediğini yapan taraftı. Ama sonrasında 14. dakikadan ilk devrenin son dakikasına kadar sahada tanınmayacak kadar kötü bir Fenerbahçe izledik. O alışık olduğumuz öne geçtikten sonra müthiş takım savunmasından eser yoktu. Bunun sonucunda da Gaziantep takımı ilk devre tam 6 gol pozisyonuna girdi. Öyle goller kaçırdılar ki Okan Buruk eminim ki saha kenarında 5 yıl yaşlanmıştır. Alves'in çizgiden çıkardığı toplar boş kaleye yapamadıkları vuruşlar Antep adına kaçınılmaz sonu bir bakıma hazırlamış oldu. İkinci yarıya başlarken İsmail Kartal'dan müthiş bir hamle geldi. Orta sahada takımın Diego ve Emre ikilisini kaldıramayacağını görüp Selçuk'u oyuna aldı ve maçın bütün gidişatını değiştirdi. İyi teknik direktörlük de budur işte. Önde dahi olsanız eğer takımda işler yolunda gitmiyorsa bu arızayı görüp onu giderecek tedbiri almaktır. İsmail hoca da bunu çok doğru şekilde yaptı.

SOW YILDIZLAŞTI
İkinci yarının başında 15 dakikada attıkları 4 gol F.Bahçe için kağıt üzerinde zor görünen maçı kolayca kazanmasını sağladı. İkinci yarıda atılan 4 golde Gaziantep'in sağ tarafından geldi. Ve Okan Buruk bu aciziyete çözüm bulamadı. Sow'un çalışkanlığı attığı goller ve asistle yıldızlaştığı maçta Emmaneul Emenike de niye bu takımda vazgeçilmez olduğunu gösterdi. Gol atsın yada atmasın fark etmez. Fenerbahçe takımını rakip kaleye taşıyan bir numaralı oyuncu olduğu için İsmail hoca ondan vazgeçemiyor.
Halis Özkahya'ya gelince. Gökhan Süzen'in Alper Potuk'a yaptığı harekete tereddütsüz penaltıyı gösteren Özkahya'ya Antepli Erdem'in Egemen ile girdiği mücadelede yerde kalmasına penaltı düdüğü çalmayarak büyük tepki çekti

MAÇIN EN iYiSi iSMAiL KARTAL
Devrede maçı çeviren hamleyi yaptı. İşi bitirdi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ BARIŞ
Fener'in soldan gelişen ataklarında uyudu!