İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 9 Kasım 2012

Meireles'in dönüşü

Ekim ayındaki milli maç arası Aykut Kocaman için yaşanan sakatlıklardan dolayı, tam bir felakete dönüşmüştü.

İDEAL ORTA HAZIR
Fenerbahçe
tam temposunu bulmuşken, ideal 11'iyle sahada yer alırken, bir anda 5 oyuncu takımdan uzak kalmıştı. Bu oyuncuların yokluğunda özellikle orta sahada ve pozisyon üretmede Fenerbahçe büyük sıkıntılar yaşadı. Ama dün gece bir kere daha görüldü ki, dişlinin son halkası Meireles'in de katılımıyla ideal 11'iyle sahada yer alan Fenerbahçe takımı, son derece tempolu son derece hızlı, bol gol pozisyona giren takım haline gelebilir.
Meireles'in dönüşüyle ideal orta saha 3'lüsüne kavuşan Fenerbahçe, hem oyunu iyi kontrol etti hem de Cristian ve Meireles'in sürekli ataklara destek vermesiyle de sayısız pozisyona girdi. Sow'un, göz kamaştıran performansı aynen devam ediyor.
Dün gece de sahanın en başarılı futbolcusuydu.

KUYT SEZON BAŞINA DÖNDÜ!
Kuyt'ın sezon başındaki performansına kavuşması da, Fenerbahçe adına son derece sevindirici.
Kuyt-Sow ikilisinin uyumu, gecenin güzel taraflarından biriydi. Şu anda Fenerbahçe'de bir tek sıkıntı var gibi görünüyor. O da Stoch'unbir türlü geçen seneki performansına kavuşamaması...
Sonuçta Fenerbahçe, iyi oynayarak tribünleri dolduran taraftarlarını mutle ederek güzel bir galibiyet aldı. Büyük ihtimalle, bir sonraki maçta gruptan çıkmayı da garantileyecektir. Son olarak Alex'in gönderilmesinin ardından ilk kez tribünleri dolduran erkek taraftarlar, sevdalarının sadece Fenerbahçe olduğunu kişileri değil, Fenerbahçe'yi sevdiklerini sahada oyunculara verdikleri desteği de gösterdiler.

* * *
Maçın en iyisi

Sow takımın en iyisiydi. Golünü atmasının yanı sıra iyi de mücadele etti.

* * *
Maçın en kötüsü
Kötü oynayan yoktu. Stoch halen beklenen düzeyde değil. Bunu söylemek lazım.