Önce yedikleri 2 golden bahsedelim.
İki golle de şanssızlık Galatasaray'ın yakasına yapıştı.
Sercan'ın attığı gol Yekta'ya çarpıp filelere giderken ikinci golde bilardo topu gibi rakibe çarpıp seken top en son Gökhan'ın önünde kaldı ve Galatasaray 2-0 mağlup duruma düştü. Kısaca şanssız goller yediler. Goller haricinde de rakibe bir tane pozisyon vermediler.
Gelelim işin ofansif tarafına... Galatasaray'ın hücumda bu kadar etkisiz kalmasının bir kaç temel sebebi var.
Sistem... 4-3-1-2 sisteminde oynamak Galatasaray'ın kanatlarını feda etmesi demektir.
Prandelli'nin elinde Bruma, Olcan, Yasin, Emre gibi oyuncular varken göbekten oynamaya çalışmak İtalyan hocanın en büyük yanlışı.2. yanlış orta sahadaki oyuncu tercihleri. Şu anda oynayan 3 oyuncu da birbirinin kopyası.
İkisi bu takıma fazla. Son olarak beklerin hücuma katkısı çok az. Özellikle sağbekteki arayışları gördüğümde Sabri Reyiz'in bu takıma geri dönmesi gerektiğini düşünüyorum.
MAÇIN EN iYiSi KULUSİC
Ceza sahasına gelen tehlikleri uzaklaştırdı.
MAÇIN EN KÖTÜSÜ DZEMALİ
Hiçbir şey yapmadı. Sahada gezindi.