Maçın geneline bakacak olursak...
Ağır saha şartlarına rağmen Fenerbahçe ilk 20 dakikada 2-0 öne geçmesini bildi. İlk goldeki bariz ofsaytın verilmeyişi, ikinci gol öncesindeki penaltının olup olmadığı gündemi uzun süre meşgul edecek. Gerçek şu ki atılan ilk gol ofsayttı.
Fenerbahçe 2-0 öne geçtikten sonra maçın bittiğini zannetti. Ve rakibinden daha az koşmaya başladı.
Böyle olunca da her zamanki gibi Santos'un kanadından ilk golü yediler. İlk yarının sonlarında yedikleri beraberlik golü de onlara atılmış ciddi bir tokat oldu. İlk yarıyı şöyle özetleyebiliriz. F.Bahçe ilk yarı rakip kaleye bir şut çekmedi. Zaten attıkları ilk şut da 48. dakikada Alex'in şutuydu ve direkten döndü. İŞİN
CİDDİYETİNİ ANLADILAR
İşin ciddiyetini anlayan Fenerbahçeli oyuncular, ikinci yarıda tamamen farklı bir görüntü ortaya koydular. Oyunu G.Birliği alanına taşıdılar. Uzaktan şutlar attılar. Kanatları çok iyi kullandılar. Bu sayede de hem iki gol atıp hem de pozisyona girdiler. Dün akşamın kahramanı her zamanki gibi Alex'ti.
Sonuç olarak çok zorlu bir deplasmanı 8'de 8 yaparak geçen Fenerbahçe, hem liderliği kaybetmedi hem de ikinci yarıda ortaya koyduğu futbolla 'Ben bu işin peşini ligin sonuna kadar bırakmayacağım' dedi.