F.Bahçe'nin geçmiş yılların aksine zayıf takımlara karşı, çok kolay galibiyetler aldığını görüyoruz. Bu sezon film tamamen değişti.
F.Bahçe şampiyonluk yolundaki rakiplerinin hiçbirini yenemezken, diğer takımları gol yağmuruna tutuyor. Dün de F.Bahçe'nin kolayca sonuca gittiği maçlardan bir tanesini izledik. Daha maçın ikinci dakikasında Pele'nin yaptırdığı saçma sapan penaltıyla F.Bahçe maça 1-0 galip başlamış oldu. İlk 10 dakikada Semih ile farkı da açabilirlerdi.
Ama Lugano ve Yobo'nun ortaklaşa hatasından yedikleri golle oyunu sıkıntıya sokar gibi oldular. Sonrasında Alex'in başlattığı atakta Gökhan Gönül'ün müthiş ortasına Semih'in şık kafa vuruşuyla öne geçtiler.
Bu golü özellikle anlattım çünkü bu üçlü F.Bahçe adına gecenin en başarılı futbolcularıydı.
Özellikle Gökhan, inanılmaz bir maç oynadı. Bir defans oyuncusu olarak iki asist ve 1 golle oynamak her baba yiğidin harcı değildir. Neredeyse Semih'ten daha çok rakip ceza alanının içinde dolaştı dün akşam. Ve alkışların en büyüğünü haketti.
Gecenin diğer başarılı isimleri, kaptan Alex, Semih ve Mehmet'ti. 2. yarıda oyuna giren, Bilica'nın yapmış olduğu iki tane büyük hata taraftarlardan büyük tepki görmesine neden oldu. Ona verilebilecek en büyük ceza buydu. Devre arasında oyundan atılan Lugano'nun da yaptığı hareket profesyonellikle bağdaşmadı. Bir de Emre'nin maçtaki aşırı sinirli hali dikkatimi çekti. Bu galibiyetle lider Bursa'nın iki puan kaybettiği haftada F.Bahçe ilk yarıyı lider bitirme adına çok büyük güven ve moral kazandı.